tiistai 29. kesäkuuta 2021

Herkkupuoti Murena - ruokaharrastajan taivas (sis. alennuskoodi)

 Mainos Herkku ja Lahja Murena Oy/ Somessa.com

Pääsin tämän kuun alussa testaamaan Herkkupuoti Murenan tuotteita. Murena on salolainen herkkupuoti, joka luo mielihyvää arkeen ja juhlaan. Tuotteita voi ostaa Salon myymälästä, verkkokaupasta tai hyvin varustetuista marketeista ympäri Suomen. Ja voi miten upea ja laaja valikoima Murenalla on! Valikoimasta löytyy vaikka mitä herkkuja sekä myös erilaisia laadukkaita keittiötuotteita. Murenasta ruokaharrastaja löytää keittiöönsä kaikenlaista kiehtovaa ja varmasti monia miellyttävät lahjat ja tuliaisetkin löytyvät puodin valikoimista. Jos et pääse käymään itse Salon myymälässä, kannattaa katsoa verkkokaupan tarjonta. Takaan, että vesi herahtaa kielelle.

Ensimmäiseksi testasin saamistani tuotteista sardellit ja leivoin pizzaa. Pizzojen päälle laitoin tomaattikastiketta, sardelleja, minimozzarellapalloja, mustia oliiveja sekä juustoraastetta. Pizzat paistoin ulkona grillissä ja miten maukkaita niistä tulikaan. Hyvä pizza ei montaakaan ainesta tarvitse, kunhan täytteet ovat laadukkaita.

Aurinkoinen kesäpasta on omiaan salaateissa, ja kesäpastasta teinkin kreikkalaisen pastasalaatin. Kesäpastan keittoaika on hyvin lyhyt ja se säilytti hienosti värinsä. Useinhan värilliset pastat menettävät paljon väriä keitettäessä. Kreikkalaiseen pastasalaattiin laitoin kesäpastan lisäksi fetajuustoa, kurkkua, kirsikkatomaatteja, paprikaa, mustia oliiveja ja punasipulia. Salaatin päälle ripottelin mustapippuria ja oreganoa ja lorautin oliiviöljyä ja sitruunamehua. Hyvä, ruokaisa salaatti, joka kesällä menee hyvin lounaasta.

Pestot sopivat hienosti maustamaan uunilohta, joten maustoin lohifileen pinnan suolalla ja mustapippurilla, ja sivelin pintaan paprikapestoa pecorino-juustolla. Lohifilee uuniin 200 asteeseen 15 - 20 minuutiksi ja se oli siinä. Helppoa ja hyvää!

Pähkinäistä pistaasipestoa käytin crostineihin. Sivelin paahtoleipäsiivut oliiviöljyllä ja paahdoin kevyesti uunissa. Sen jälkeen levitin siivuille pistaasipestoa, vuohenjuustosiivuja sekä mansikoita. Jos ei pidä vuohenjuuston voimakkaasta mausta, crostinit toimivat myös mozzarellalla. Testattua tuli molemmilla.

Filotean artesaanityönä valmistetuista lasagnelevyistä oli todella ilo valmistaa lasagnea. Lasagnelevyt olivat juuri sopivan kokoisia uunivuokaan, joten aikaa ei mennyt sen kummemmin levyjen asettelussa. Filotean laadukas lasagnelevy sisältää vain parhaimpia raaka-aineita ja siinä on nopea valmistusaika. Lasagnen tein Murenan omalla reseptillä, jonka sain tuotteiden mukana eikä meillä vuoan tyhjentämisessä mennyt kauaakaan aikaa.

Jaoin jo kuun alussa Instagram-tilillä alennuskoodin Herkkupuoti Murenan verkkokauppaan. Vielä ehdit käyttämään sen hyväksesi. Alennuskoodilla MAISTUIS10 saat 10 % alennusta verkkokaupan tuotteista tämän kuun loppuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-