keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Gourmet-näkkileivät erilaisin päällystein

Gourmet-näkkileivät saatu tuotenäytteenä Sidgal Bakerilta.


Sain tässä taannoin kivan tuotenäytelähetyksen Sigdal Bakerilta. Sigdal Bakeri valmistaa gourmet-näkkileipiä, jotka sisältävät paljon erilaisia siemeniä. Olen aina pitänyt leivistä, joissa on siemeniä. Siemenet ovat leivässä maukkaita sattumia, ja antavat kivaa purutuntumaa. Siemennäkkileipäkin on hyvää, ja oli mukava päästä maistamaan myös näitä Sigdal Bakerin tuotteita. Sain maisteltavakseni gluteenittomia kaura-näkkileipiä, ruis & speltti-näkkileipiä sekä  yrtti & merisuola-näkkileipiä. Ja kaikki näkkileivät sisältävät siis lisäksi runsaasti siemeniä ja jyviä. Sigdal Bakerin gourmet-näkkileivät olivat hyviä ihan sellaisenaankin, mutta ne innostivat myös tekemään leiville erilaisia päällysteitä. Näistä päällystetyistä näkkileivistä saimmekin oikein luksusiltapalan. Sigdal Bakerin gourmet-näkkileipiä voisi hyvinkin tarjota myös juhlissa. Ja tietenkin brunssille ne sopivat mainiosti.


Gourmet-näkkileivät erilaisin päällystein

Sigdal Bakerin gourmet-näkkileipiä

Päällyste 1:
avokadoa
minimozzarellapalloja
mansikoita
balsamicokastiketta
suolaa
mustapippuria

Lado näkkileivän päälle avokadon siivuja. Ripottele pintaan hieman suolaa ja mustapippuria. Lisää päälle siivutettuja minimozzarellapalloja sekä mansikoita. Pirskottele pintaan balsamicokastiketta.


Päällyste 2:
sitruunamajoneesia
keitettyjä kananmunia
katkarapuja
tilliä
suolaa

Levitä näkkileivälle sitruunamajoneesia. Lisää päälle kananmunanlohkoja ja ripottele munille hieman suolaa. Lisää päälle katkaravut ja koristele leivät tillillä.


Päällyste 3:
pestoa
kirsikkatomaatteja
minimozzarellapalloja

Levitä näkkileivälle pestoa. Lisää päälle minimozzarellapalloja sekä puolitettuja kirsikkatomaatteja.


Päällyste 4:
avokadoa
parsaa
ilmakuivattua kinkkua
keitettyjä kananmunia
suolaa
mustapippuria
mikroversoja

Lado näkkileivälle avokadon siivuja. Lisää päälle kevyesti keitettyjä parsoja sekä ilmakuivattuja kinkkua. Laita päälle puolitettu kananmuna ja ripottele päälle hieman suolaa ja mustapippuria. Viimeistele leipä mikroversoilla.


Päällyste 5:
majoneesia
retiisejä
kalkkunaleikettä
kurkkua
marinoitua punasipulia
mikroversoja

Levitä näkkileivälle majoneesia. Lisää päälle retiisin siivuja sekä kalkkunaleikettä. Lisää päälle kurkun siivuja sekä marinoitua punasipulia. Viimeistele leipä mikroversoilla.


2 kommenttia:

 1. Oi kun näyttää herkullisilta!:) Olen kuullut paljon suosituksia näistä näkkileivistä, ja mozzarella-mansikka ja katkarapu-kananmuna-pääliset kuulostavat ihan täydellisiltä!<3
  Kiitos postauksesta ja kivoja kesäpäiviä!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Nämä oli tosi hyviä sekä päällisillä että ilman. Ja mielikuvitus rajana mitä päällysteitä käyttää.:)

   Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-