keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Piparjuurisillileivät


Piparjuurisilli sopii hyvin myös leivän päälle. Leivän päälle silliä tehtäessä olen vain syömistä helpottaakseni paloitellut sillin pienemmiksi paloiksi kuin muulloin. Näistä leivistä saa kivoja suolaisia paloja myös juhlapöytään.

Piparjuurisillileivät

Vaasan saaristolaispaloja
isoja kapriksia

Paloittele leipiä varten tehtävään piparjuurisilliin sillit pienemmiksi paloiksi. Levitä leipäpalojen päälle reilu ruokalusikallinen piparjuurisilliä. Koristele isoilla kapriksilla. Koristeeksi käy hyvin myös esim. tilli tai punasipulin siivut.

2 kommenttia:

  1. En pidä piparjuuresta;maistuuko se voimakkaana tuossa sillissä? Mutta houkuttelevan näköiset nuo leivät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparjuuri on melkoisen voimakkaan makuista, mutta ei se tässä sillissä voimakkaasti maistu, vaan juuri sopivasti maustaa kastikkeen. Kiitos, leivän päällä silli on hyvää.:)

      Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-