lauantai 3. huhtikuuta 2021

Paholaisen munat salaattipedillä

Nordic Bee Co. chilihunajasinappi saatu Korjuu.comilta tuotenäytteenä.

Sain viikolla Korjuu.comilta muutaman tuotenäytteen. Korjuu.com on ruokaverkosto, joka on koonnut yhteen paikkaan pientuottajia ja heidän tuotteitaan. Tuotenäytteissä oli mukana mm. Nordic Bee Co.:n chilihunajasinappia. Nordic Bee Co. kasvattaa mehiläisiä ja mm. jalostaa hunajasta erilaisia herkkutuotteita. Ilokseni olen saanut tutustua Nordic Bee Co.:n tuotteisiin ennenkin ja tuotteet ovat loistavia. Nordic Bee Co.:n hunajakin on ihan parasta hunajaa mitä markkinoilta löytyy. 

Pääsiäiseksi minun oli tarkoitus tehdä paholaisen munia ja chilihunajasinappi tuli juuri sopivasti munien täytettä maustamaan. Paholaisen munat tarjoilin salaattipediltä ja salaattipedissä jatkui sama makumaailma kuin munien täytteessä. Chilihunajasinapista sai salaatille myös mainion sinappivinegretin kastikkeeksi. Paholaisen munat salaattipedillä on helppo, mutta näyttävä tarjottava juhlapöydässä. Ja todella maukasta!

Paholaisen munat salaattipedillä

Paholaisen munat:
6 kananmunaa
3 rkl majoneesia
1 - 2 tl Nordic Bee Co. chilihunajasinappia
1 tl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Päälle:
savupaprikajauhetta

Salaattipeti:
1 ps Friseesalaatti-sekoitusta

Sinappivinegretti:
4 rkl oliiviöljyä
2 tl Nordic Bee Co. chilihunajasinappia
2 tl juoksevaa hunajaa
1 rkl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Keitä kananmunat koviksi. Jäähdytä ja kuori. Halkaise munat ja poista keltuaiset. Hienonna keltuaiset haarukalla ja sekoita joukkoon majoneesi, chilihunajasinappi ja valkoviinietikka. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi tai pursota täyte kananmunan puolikkaille. Ripottele päälle savupaprikajauhetta. Kaada friseesalaatti-sekoitus tarjoiluvadille. Sekoita sinappivinegretin ainekset hyvin yhteen ja kaada kastike salaatin päälle. Lisää salaattipedille paholaisen munat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-