tiistai 17. maaliskuuta 2020

SmartStore Collect - tyylikäs ratkaisu jätteiden lajitteluun

Yhteistyössä: Orthex Group


Meidän taloudessa kierrätetään mm. lasia, metallia ja paperia, sekä palautetaan tietenkin myös palautuspullot. Keittiössä kertyy paljon tyhjiä lasipurkkeja ja säilyketölkkejä, joiden säilytys ennen keräykseen vientiä on aina ollut pikkuinen ongelma. Säilytystilaa on rajallisesti, joten missä säilyttää kaikki kierrätysjäte siististi poissa tieltä ja silmistä? Nyt meillä kierrätysjätteiden säilytyspulma vihdoin ratkesi. Kiitos Orthexin, josta lähetettiin minulle SmartStore Collect -jätteiden lajitteluastia.


SmartStore Collectia saa joko valkoisena tai mustana. Minä valitsin meille valkoisen, koska lajitteluastialle löytyi sopiva paikka meidän vasta remontoidusta eteisestä. Uuden valkoisen vaatekaapin vieressä on juuri sopivasti tilaa tyylikkäälle, kestävälle ja monikäyttöiselle SmartStore Collectille. Ja koska tukeva bambukansi kestää hyvin myös istumista ja SmartStore Collectia voi pitää jakkarana, eteisessä voi nyt vaikka istahtaa kengännauhoja sitoessa.


SmartStore Collect -lajitteluastia helpottaa jätteiden lajittelua ja kierrätystä. Isoon 76 litran laatikkoon mahtuu kolme 13 litran lajitteluastiaa, joiden kahvat tekevät roskapussien kiinnittämisestä sekä roskien kuljettamisesta jäteastiaan helppoa. Astioihin on saatavilla myös kansia. Bambukannen ansiosta lajitteluastia sopii siis myös istuimeksi tai laskutasoksi. Lajitteluastian osia voi käyttää yhdessä tai erikseen. Iso laatikko yksinään olisi mainio vaikka lastenhuoneen lelulaatikkona. Meillä lapsi jo toivoikin SmartStore Collectia myös omaan huoneeseen.


SmartStore Collectin kaikki muoviosat on valmistettu 100 % kierrätetystä materiaalista. Osat on helppo puhdistaa sekä siirtää. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja Ruotsissa. SmartStore Collect on voittanut vuonna 2020 German Design Awardin sekä Innovative Interior -palkinnon. Tuotteita on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä verkkokaupoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-