lauantai 15. kesäkuuta 2019

Potturi - uudet perunat puhtaaksi silmänräpäyksessä

Potturi saatu tuotetestaukseen.Muutama vuosi sitten Virroilla asuva mieskolmikko tuskaili uusien perunoiden pesemistä, ja alkoivat miettiä miten hommassa pääsisi helpommalla. Syntyi Potturi, Suomessa suunniteltu ja valmistettu perunapesuri. Potturissa perunat puhdistuvat alle minuutissa ja sitä voi käyttää vesistössä, ämpärissä tai tiskialtaassa. Koska itsekin inhoan pienien uusien perunoiden pesemistä, lähdin innolla Potturia testaamaan, kun minulle tilaisuutta siihen tarjottiin.

Potturi koostuu kahdesta osasta, ja se on valmistettu elintarvikehyväksytystä ja kierrätettävästä FDA muovista. Osat ovat konepesun kestäviä ja pinottavia, joten säilytyksessäkään Potturi ei vie paljon tilaa. Potturi sopii niin kotiin kuin kesämökillekin. Potturi on suomalainen design-tuote, jota vastaavaa tuotetta ei ole markkinoilla koko maailmassa. Muun muassa Marttaliitto on palkinnut Potturin Martta-innovaatiokilpailussa kunniamaininnalla.
Potturiin mahtuu kerrallaan noin puoli kiloa perunoita. Perunat asetellaan Potturin toiseen puoleen ja toinen puoli taitetaan siihen kiinni. Sitten vain huljutellaan Potturia kevyellä ranneliikkeellä hetki vedessä. Ja puhdasta tuli! Enää ei tarvitse viettää tiskialtaan ääressä tolkuttomasti aikaa perunoita harjalla jynssäten, Potturi hoitaa homman hetkessä.

Potturi on oiva ostos meille kaikille, jotka inhoamme perunoiden pesemistä, ja haluamme päästä siinä helpommalla aikaa säästäen. Potturi on myös loistava mökkituliainen. Kun Potturi ei ole pesurikäytössä, voi sitä käyttää vaikka juomien viilentämiseen. Juomat Potturiin ja Potturi viileään veteen. Potturin voi tilata verkkokaupasta, ja alkaa sitä jo löytyä myös hyvin varustelluista myymälöistäkin.


2 kommenttia:

  1. Lähteekö tuolla vain multa vasta nostetun perunan pinnasta vaiko myös kaupasta kannetun uuden perunan kuori? Se sellainen, jota pitää veitsellä rapsuttaa pois perunan pinnasta.

    VastaaPoista
  2. Nuo kuvien perunat olivat kaupan perunoita ja kuori lähti. Mutta tietenkin kaupasta kannattaa valita mahdollisimman vasta nostetun näköisiä. Kuivahtamaan päässeistä ei kuori tahdo irrota kiukullakaan.

    VastaaPoista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-