perjantai 17. toukokuuta 2019

Shakshuka

Coppola -tuotteet saatu tuotetestiin Prescott Oy:ltä.


Prescott Oy haki Hyvällä Maulla -sivustolla tuotetestaajia testaamaan Coppola -säilykkeitä. Koska tuotemerkki oli minulle ennestään tuntematon, testaus kiinnosti ja täytin hakemuksen. Ehdin jo unohtamaankin koko asian, kunnes sain ilmoituksen saapuneesta paketista. Paketista löytyi Coppola -tuotteita ja muistinikin virkistyi. Olin tullut valituksi tuotetestaajaksi ja samalla oli mahdollista osallistua reseptikilpailuun käyttämällä reseptissä ainakin Coppola Polpa -tomaattimurskaa. Siinä sitten pyörittelin erilaisia ruokavaihtoehtoja mielessäni ja päädyin tekemään shakshukaa. Koska dieetti on päällä, shakshuka oli ainakin kevyttä ja ainekset dieetissä sallittuja. Ja hyväähän mausteinen shakshuka olikin taas pitkästä aikaa. Coppola -tuotteetkin tuli todettua laadukkaiksi, ja Mutti -tomaattimurskan rinnalle löytyi toinen hyvä tomaattimurska. Kilpailureseptin ohessa annoin tuotteista enemmän palautetta. Blogipostausta tuotetestaamiseen ei sisältynyt eikä testaajan tarvinnut olla edes bloggaaja. Mutta haluan silti jakaa shakshuka-reseptin tänne. Ja reseptikilpailussahan voi äänestää parasta reseptiä 30.5.2019 asti täällä: https://www.facebook.com/HyvallaMaulla/ Äänestäneiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen tuotepalkinto, joka sisältää laadukkaita elintarvikkeita sekä makeisia.

Shakshuka

3 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
2 punaista chiliä
3 - 4 valkosipulin kynttä
1 1/2 tl jeeraa
1 tl jauhettua korianteria
1 1/2 tl savupaprikajauhetta
1 - 2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk Coppola Polpa -tomaattimurskaa
1 prk Coppola Polpa + paprika -tomaattimurskaa
1 prk Coppola Ceci -kikherneitä
3 kananmunaa

Lisäksi:
tuoretta korianteria

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Poista chileistä kannat ja siemenet ja hienonna. Kuumenna pannulla oliiviöljy ja kuullota sipulit ja chilit pehmeiksi. Lisää pannulle mausteet ja paista hetki. Lisää pannulle Coppola Polpa -tomaattimurska, Coppola Polpa + paprika -tomaattimurska sekä valutetut Coppola Ceci -kikherneet. Kiehauta. Tee seokseen kuopat ja riko kananmunat kuoppiin ja mausta ne kevyesti suolalla. Hauduta kannen alla, kunnes kananmunat on hyytyneet. Ripottele shakshukan päälle tuoretta korianteria ja tarjoile hyvän leivän kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-