Tatticarpaccio
pieniä, madottomia herkkutatteja
laadukasta oliiviöljyä
sitruunan mehua sekä raastettua kuorta
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
parmesaanilastuja
lehtipersiljaa
Leikkaa herkkutatit ohuiksi siivuiksi ja asettele tarjoiluvadille. Pirskottele päälle oliiviöljyä. Puserra päälle hieman sitruunamehua ja ripottele päälle raastettua kuorta. Ripottele päälle sormisuolaa ja mustapippuria. Lisää päälle muutama parmesaanilastu ja viimeistele carpaccio hienonnetulla lehtipersiljalla.
pieniä, madottomia herkkutatteja
laadukasta oliiviöljyä
sitruunan mehua sekä raastettua kuorta
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
parmesaanilastuja
lehtipersiljaa
Leikkaa herkkutatit ohuiksi siivuiksi ja asettele tarjoiluvadille. Pirskottele päälle oliiviöljyä. Puserra päälle hieman sitruunamehua ja ripottele päälle raastettua kuorta. Ripottele päälle sormisuolaa ja mustapippuria. Lisää päälle muutama parmesaanilastu ja viimeistele carpaccio hienonnetulla lehtipersiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-