keskiviikko 29. elokuuta 2018

Moskow Mule - Moskovan muuli


Kesä on hiljalleen vaihtunut syksyksi, mutta vielä on lämpimiä iltoja riittänyt. Siispä on ollut mukava vielä kokeilla erilaisia juomia. Voihan näitä tietysti talviaikaankin tehdä, mutta kyllä nämä meillä kuuluvat enemmän kesään. Kesäiltana on kiva istuskella vielä hetki ulkona, kuunnella mustarastaan laulua ja nauttia yksi pieni viileä drinkki. Moscow Mule eli Moskovan muuli oli jokunen aika sitten trendin huipulla. Nyt vihdoin tuli sitäkin testattua. Ihan kivan raikas, hapan drinkki, joka perinteisesti tarjoillaan hienosta kuparimukista. Meiltä ei kuparimukeja löydy, mutta maistuu se muuli tavallisesta lasistakin.

Moscow Mule - Moskovan muuli

4 cl vodkaa
8 cl inkivääriolutta
1 lohko limeä
jäitä
(mintun oksia)

Täytä lasi jäillä. Puserra lasiin limen lohkosta mehut. Lisää vodka ja inkivääriolut. Sekoita varovasti ja koristele puserretulla limen lohkolla ja  halutessasi mintun oksilla.

5 kommenttia:

  1. Hyvää on! Maistoin tätä teemu selänteen lempi drinksua tiistai iltana paikallisessä yö kerhossä. Hyvää oli + känni oli myös. :)))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, raikas drinkki on. Ja varmasti saa känninkin, kun tarpeeksi monta juo.:D

      Poista
  2. Tästä on myös mukava mocktailversio, jossa on glögiä, veriappelsiinia ja inkivääriolutta. Toki Ruski Standard on hyvää vaikka sellaisenaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mocktailversio kuulostaa hyvältä! Ja välillä saa ja pitääkin olla alkoholitonta.

      Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-