lauantai 3. syyskuuta 2016

Tomaatti-sipulisalaatti


Monesti yksinkertainen on parasta keittiössä, ja tämän simppelimpää salaattia saa hakea. Yksinkertaisista aineksista huolimatta, tomaatti-sipulisalaatti maistuu lisukkeena aina, kunhan tomaatit ovat kunnolla makeiksi kypsyneitä. Salaattisipuli on hyvä valinta tomaatti-sipulisalaattiin miedon makunsa vuoksi. Vihreät varret antavat salaatille lisäksi kivaa väriä.


Tomaatti-sipulisalaatti

pieniä kypsiä tomaatteja
salaattisipulia
oliiviöljyä
vaaleaa balsamicoa
ripaus suolaa
ripaus sokeria
mustapippuria myllystä

Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Siivuta salaattisipulit ohuiksi siivuiksi ja lisää tomaattilohkojen joukkoon. Pirskottele päälle hieman oliiviöljyä sekä vaaleaa balsamicoa. Ripauta päälle hieman suolaa ja sokeria, sekä mustapippuria. Sekoita ainekset sekaisin ja tarjoile lisukesalaattina.

4 kommenttia:

  1. Oi kyllä! mehukas tomaatti-sipulisalaatti on yksi suosikkisalaateistani :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä maistuis, niin näyttää raikkaan herkulliselta ♥

    VastaaPoista
  3. NO MAISTUIS :)http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Tykkään kans paljon tästä simppelistä salaatista. Tummaa balsamicoa laitetaan usein lorauksia sekaan/väliin.

    VastaaPoista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-