lauantai 3. syyskuuta 2016
Tomaatti-sipulisalaatti
Monesti yksinkertainen on parasta keittiössä, ja tämän simppelimpää salaattia saa hakea. Yksinkertaisista aineksista huolimatta, tomaatti-sipulisalaatti maistuu lisukkeena aina, kunhan tomaatit ovat kunnolla makeiksi kypsyneitä. Salaattisipuli on hyvä valinta tomaatti-sipulisalaattiin miedon makunsa vuoksi. Vihreät varret antavat salaatille lisäksi kivaa väriä.
Tomaatti-sipulisalaatti
pieniä kypsiä tomaatteja
salaattisipulia
oliiviöljyä
vaaleaa balsamicoa
ripaus suolaa
ripaus sokeria
mustapippuria myllystä
Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Siivuta salaattisipulit ohuiksi siivuiksi ja lisää tomaattilohkojen joukkoon. Pirskottele päälle hieman oliiviöljyä sekä vaaleaa balsamicoa. Ripauta päälle hieman suolaa ja sokeria, sekä mustapippuria. Sekoita ainekset sekaisin ja tarjoile lisukesalaattina.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi kyllä! mehukas tomaatti-sipulisalaatti on yksi suosikkisalaateistani :)
VastaaPoistaKyllä maistuis, niin näyttää raikkaan herkulliselta ♥
VastaaPoistaNO MAISTUIS :)http://valkoinenhaave.blogspot.fi/
VastaaPoistaTykkään kans paljon tästä simppelistä salaatista. Tummaa balsamicoa laitetaan usein lorauksia sekaan/väliin.
VastaaPoista