perjantai 21. helmikuuta 2014

Shoppailua netissä


Ruokaostoksia lukuun ottamatta teen suuren osan ostoksistani verkkokaupoista netin kautta. Verkkokauppoja löytyy laidasta laitaan, ja niissä on helppo asioida. On paljon mukavampaa istahtaa kotona tietokoneen äärelle kahvikupposen kanssa ja kaikessa rauhassa tehdä ostoksia, kuin lähteä kauppaan ihmisvilinän ja tungoksen keskelle. Tilaamalla ostokset ovat harkitumpia, eikä heräteostoksia tule tehtyä niin helposti. Verkkokaupat ovat usein myös pelastus näin maalla asujan kannalta katsottuna, koska maaseudulla kauppojen valikoimat ovat pienet ja suppeat, eikä varsinkaan erikoisempia tuotteita tahdo löytyä. Koska olen verkkokauppojen suurkuluttaja, tartuin mielelläni tilaisuuteen kokeilla Ostohyvitys.fi -palvelua, kun sitä minulle tarjottiin.


Ostohyvitys.fi -palveluun kuuluu noin 450 verkkokauppaa, joista yhteen pääsin tekemään ostoksia Ostohyvityksen sponsoroimana. Lähdin katselemaan millaista tarjontaa keittiötarvikkeista olisi, ja joukossa olikin ilokseni useampi verkkokauppa, joista keittiöön liittyviä tuotteita löytyy, mm. Kokkiman, Prisma, Zalando, Finnish Design Shop sekä Sokos. Omat ostokseni tein Sokoksen verkkokaupasta, koska löysin sieltä Pentikin Kasvimaa -sarjaa. Sain viime kesänä lahjaksi ison Kasvimaa -vuoan, ja ihastuin kuviointiin. Nyt oli hyvä tilaisuus hankkia lisää saman sarjan tuotteita. Kasvimaa -sarjasta tilasin pienemmän uunivuoan, tarjottimen sekä kuusi juomalasia. Lisäksi valitsin vielä muista tuotteista puisen leikkuulaudan.


Ostokseni maksoivat yhteensä 101,35 €. Ostohyvityksen avulla sain ostoksistani bonusta 4,75 % eli 4,81 €. Ostohyvitys.fi -palvelu on siis vähän kuin kauppojen bonuskorttisysteemit. Kun rekisteröidyt Ostohyvitykseen ja teet verkko-ostokset sen kautta, saat ostoksistasi bonusta. Bonus maksetaan tilillesi rahana. Jos teet paljon verkko-ostoksia, Ostohyvitykseen rekisteröityminen kannattaa. Palvelu on täysin ilmaista.


Eli ensin rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi. Sitten kirjaudut sisään Ostohyvitys.fi -palveluun ja valitset sivuilta verkkokaupan, missä haluat asioida. Siirryt Ostohyvityksen sivuilta linkin kautta verkkokaupan sivuille, ja teet tilauksen normaalisti. Tilauksestasi saat bonusta, jonka prosentti on kauppakohtainen. Bonukset kirjautuvat Ostohyvitys-tilillesi, ja bonukset maksetaan sinulle rahana aina, kun bonusta on kertynyt vähintään 15 €.


Maistuis varmaan sullekin! -blogin lukijoille Ostohyvitys.fi haluaa tarjota Fazerin suklaalevyn kampanjasivuni kautta rekisteröitymisestä sekä palvelun kokeilemisesta. Suklaalevyn saa tehtyään ensimmäisen ostoksen Ostohyvityksen kautta.

Yhteistyössä: Ostohyvitys.fi

10 kommenttia:

 1. Ostohyvitys.fi kuulostaa kivalta, mukava kun nykyään on tuollaisiakin vaihtoehtoja. :)
  Ihanat ostokset olet tehnyt, tuo mustavalkoisuus on kyllä niin kaunista ja hivelee mun silmää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä palvelu, ainakin sellaiselle, joka paljon tekee verkko-ostoksia. Silloin siitä jotain hyötyykin, kun ostoksista saa rahaa takaisin.:) Tykkään paljon tuosta Kasvimaa -sarjan kuvioinnista. Mustavalkoisena helppo yhdistellä muihin astioihin.:)

   Poista
 2. Olen verkko-ostelija isolla V:llä. Täältä saaresta kun on olevinansa pitkä matka ihan joka paikkaan. Tosin nyt lomalla oltiin Helsingissä ja joskus on kiva päästä ihan hiplailemaan tuotteita, mutta kyllä nettishoppailu on parasta :). Onpas Pentikillä kiva uusi sarja, kauniit astiat olet valkannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun omalta paikkakunnalta ei kauheasti mitään löydy, niin onneksi on verkkokaupat. Aina ei viitsi joka tuotteen perässä lähteä kauas, mutta totta sekin, että joskus on kuitenkin kiva päästä myös oikein kauppoihinkin ostoksille.:) Harmi, kun tuossa sarjassa ei ole lautasia, kuppeja, mukeja ym. On vain vuokia, kulhoja, tarjotin ja laseja. Sekä sitten keittiöpyyhkeitä ja -liinoja sekä patakintaita. Tietysti noiden astioiden kanssa saa hyvin sopimaan ihan vaikka vain valkoiset astiat, mutta kiva olisi, jos astiavalikoimaa tulisi lisääkin.:)

   Poista
 3. Vaikka kauppoja ihan vierestä löytyy näin pienten lasten äitinä verkkokaupat rocks. On kyllä todella kivan näkköinen tuo pentikin sarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On noissa verkkokaupoissa usein paljon mukavampaa asioida. Joululahjaostoksetkin sujuvat ilman, että hermo menee tungoksessa pakkokuunnellen joululauluja.;) Kasvimaa -sarja passaa hyvin puutarhaihmiselle.:)

   Poista
 4. Verkkokauppa helpottaa kyllä elämää paljonkin ja tekee tarjonnan tasapuolisemmaksi asuinpaikasta riippumatta. Onneksi meillä ei ole mitään erityistä tarvetta enää laajentaa kippo- ja kuppivalikoimaa. Päinvastoin, entisiäkin voisi hiukan vähentää. Mitä nyt kuvausrekvisiitaksi olen hankkinut muutaman yksittäiskappalelautasen, jotka eivät heijasta kuten Arabian Teemat. Mattalasite näyttää kuvassa paremmalta kuin kiiltävä lasite.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä verkkokaupat tuovat paljon helpotusta varsinkin syrjäseuduilla asuville. Useasti on paljon helpompi tilata joku tuote postin kautta, kuin lähteä itse pitkien matkojen päästä hakemaan. Nykyään ilahduttavan monessa paikassa tuodaan tilaukset jopa kotiovelle saakka ilman toimituskuluja. Tuollaisia palveluja on tullut paljon hyödynnettyä. Onhan ne astiakaapit meilläkin jo melkoisen täynnä, mutta mieli tekisi osittain astioita uusia. Osa on juuri sellaisia, etteivät oikein kuvaukseen sovellu, kun ei aikanaan astioita hankkiessa ole tarvinnut sellaista seikkaa miettiä.;)

   Poista
 5. Verkkokauppoja tulee käytettyä - olen käyttänyt jo monta vuotta. Se on helppoa ja heräteostoksien teko on ainakin kohdallani vähentynyt. Tosi kaunis teema tuossa astiastossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan nuoresta pitäen minäkin olen verkkokauppoja käyttänyt. Ei täällä maalla tulisi muuten toimeen.;) Helppoa on ja ihanan rauhallista tehdä ostokset kotona. Heräteostoksia ei kauheasti tule tehtyä, jos ei jotain todella hyvää tarjousta satu eteen. Tykkään tosi paljon tuosta kuvioinnista. Olisipa vain sarjassa enemmän tuotteita tarjolla.:)

   Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-