Kesäaikaan on kiva tehdä marjaisia versioita banoffeesta, koska torttu valmistuu vaivattomasti ja nopeasti ilman uunia. Mukaan kannattaa laittaa kirpeitäkin marjoja. Ne taittavat hyvin makeutta.
Marjoffee-torttu
Pohja:
1 pkt (400 g) Digestive -keksejä
130 g voita
Täyte:
1 prk karamellisoitua maitoa
4 dl tuoreita marjoja (esim. vadelmia, mustikoita, punaherukoita)
2 dl kermaa
1 rkl tomusokeria
1 rkl vaniljakreemijauhetta
Pinnalle:
1 - 2 dl tuoreita marjoja
sitruunamelissan lehtiä
upea värikäs torttu,taatusti herkullista =P oi,tulisipa kesä pian ;)
VastaaPoistaKiitos, on herkullista.:) Eiköhän se kesä sieltä pikkuhiljaa tule. Aika keväistä jo alkaa olemaan, vaikka onkin lunta ja pakkasta.:)
PoistaKaunis ja värikäs!
VastaaPoistaKiitos.:)
Poistaonpas niin ihanan keseäinen majratorttu että tekee pahaa katsella ulos ikkunasta ja nähdä lumikinokset! aivan oikeassa olet vilijaana, tulisipa se kevät ja kesä nyt pian.
VastaaPoistaKiitos, tuoreista marjoista on kiva tehdä kaikenlaista. Kesä olisi varsinkin siitä mukava, että saisi kaikkea tuoretta ruoanlaittoon.:) Vielä pitää jonkun aikaa lunta katsella.
PoistaKaunis torttu! Kesällä kokeilenkin sitä.
VastaaPoistaKiitos. Kokeile vaan.:)
PoistaSuperhyvännäköistä, kumpa se kesä jo tulisikin.. Ehkä kevät alkaakin pian sillä meille tänne lupailtu +5 lähipäiviksi :O
VastaaPoistaKiitos.:) Katselin myös eilen, että viittä lämpöastetta on lupailtu. Ihmetys olikin melkoinen, kun aamulla mittari näytti 15 astetta pakkasta.:D No, ainakin sain vihdoin toisenkin pakastimen sulatettua.:)
PoistaKiitos, on hyvää.:) Kesällä on kiva käyttää banoffeessa tuoreita marjoja, puolukat taas käyvät hyvin pakastettuinakin. Molemmat on hyviä.:)
VastaaPoistaVoih, kyllä taas maistuisi =) Ja voi kun saisi jo tuoreita marjoja!! Tämä on varmasti ihanaa herkkua!!
VastaaPoistaErilaiset banoffeet on ihania.:) Vielä menee harmillisen pitkä aika ennen kuin saa tuoreita marjoja. Pakastin on kyllä marjoja täynnä, mutta eivät ne tuoreen veroisia ole.
PoistaIhanan näköinen...ninn kesäinen jotta... banaani-puolukka/karpalo ja vadelma ja mustikkaversiona ainakin olen banoffeeta tehnyt... mää en ole meidän kaupoista löytänyt tuota maitoa valmiiks keitettynä, vaan saahan sen keiteltyä itsekkin.
VastaaPoistaKiitos.:) Marjat sopii banoffeeseen tosi hyvin. Pelkästä banaanista tulee todella makea. Meillä päin ihmeesti valmiiksi keitettyä löytyy, vaikka tällainen pikkupitäjä onkin. Jopa Tokmannin hyllyiltä löytyy sekä keitettyä että keittämätöntä. Hyvä kuitenkin, että löytyy edes toista.:)
PoistaMeinaan tehdä sen heti, kun tulee tuoreet marjat. Jos kuitekin käy niin, ettei minun sivustossa ilmesty sinun kakkukopiota, laita muistutus tästä ohjeesta, sillä joskus eksyn näiden hyvien ohjeiden ääressä. ;)
VastaaPoistaHelposti unohtuu ja eksyy, kun kaikenlaista kokeiltavaa olisi niin paljon.:) Toivottavasti tämä muistuu mieleen tuoreiden marjojen aikaan.:)
PoistaIhana versio! Banoffee oli liian makea omaan makuuni, mutta tämä voisi maistua kirpeillä marjoilla.
VastaaPoistaKiitos.:) Pelkällä banaanilla tulee tosi makeaa, mutta marjat auttavat asiaa.:)
PoistaKaunis torttu! En ole koskaan tehnyt mitään kondesoidusta maidosta, joten olisi varmaan aika kokeilla :) Tykkää marjaisista makeista leivonnaisista, sillä niissä on sopivasti kirpeyttä ja makeutta.
VastaaPoistaKiitos.:) Kondensoitua maitoa voi käyttää vaikka mihin. Kannattaa kokeilla. Marjaleivonnaiset on aina hyviä.:)
PoistaHurjan kaunis kakku rikkomattomine marjoineen!
VastaaPoistaTuoreet marjat on kaikkein parhaimpia ja kauniimpia koristeita.:)
Poistaaivan mahdottoman kaunis tämäkin :-)
VastaaPoistaKiitos. Tuoreet marjat ne on aina niin kauniita.:)
Poista