Karpalo-cupcakes
1 ps MaustePörssin Muffins-Mix Naturel -jauhetta
2 dl ruokaöljyä
2 dl vettä
2 dl karpaloita
Kuorrute:
200 g Crème Bonjour Karpalo Tuorejuustoa
50 g voita
3 dl tomusokeria
Koristeluun:
karpaloita
Vatkaa muffinssijauhe ja öljy. Lisää vesi ja sekoita huolella. Anna taikinan levätä noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon jäiset karpalot ja annostele vuokiin. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä. Vatkaa sekaisin tuorejuusto sekä pehmennyt voi. Lisää joukkoon vähitellen tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. Pursota tai levitä kuorrutus muffinsseille ja koristele tarjolle laitettaessa karpaloilla.
Ihanan näköinen cupcake! Tein myös pari viikkoa sitten karpalomuffinseja, mutta ilman kuorutetta!
VastaaPoistaKiitos.:) Nämäkin muffinssit olisi ilman kuorrutettakin menneet, mutta sattui sopivasti olemaan karpalotuorejuustoa jääkaapissa.:)
PoistaNäyttää aivan ihanalta, maistuisi nyt kahvin kanssa! Tykkään noista tuorejuustokuorrutteista, ei ole liian makeita :)
VastaaPoistaKiitos, hyvin on cupcakesit maistuneet kahvin kanssa. Enää ei ole kuin pari jäljellä iltakahville.:) Tuorejuustokuorrutteet on hyviä. Porkkanakakussakin tuorejuusto on se paras juttu.:)
PoistaOnpa suloiset cupcakesit:)
VastaaPoistaKiitos.:)
PoistaKiitos.:) Kaikki kirpeät marjat on mukavia makeissa leivonnaisissa. Tasoittavat hyvin makeutta. Minttu-suklaa minullakin tuolla vielä odottelee. Meinasin niistäkin tehdä samalla, mutta ajattelin sitten makean riittävän muutenkin, ja jätin myöhemmälle. Ihan käteviä on nuo ainekset. Sitruunamuffinsseja tein joskus aikaa sitten, ja ihan iloisen yllättynyt olen ollut, ettei nuo ole olleet keinotekoisen makuisia, niin kuin nuo valmisjutut välillä pakkaavat olemaan.:)
VastaaPoista