sunnuntai 6. tammikuuta 2013
Amerikkalaiset pannukakut, banaania sekä Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
Blinipannulla paistettaessa taikina riittää neljään muhkeaan pannukakkuun. Tuore banaani sopii hyvin pannukakkujen seuraksi ja ruokosokerisiirappi antaa annokseen sopivaa makeutta.
Amerikkalaiset pannukakut, banaania sekä Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
1 rkl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 1/2 dl maitoa
2 rkl voisulaa tai öljyä
1 kananmuna
Paistamiseen:
voita tai öljyä
Tarjoiluun:
banaania
Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
Sekoita keskenään kuivat aineet. Lisää joukkoon maito tasaiseksi sekoittaen. Sekoita joukkoon kananmuna sekä rasva. Paista pannukakut pannulla molemmin puolin. Tarjoile pannukakut heti banaanisiivujen kera. Valuta päälle ruokosokerisiirappia.
Tunnisteet:
Aamiainen & brunssi,
Jälkiruoat,
Makeat leivonnaiset,
Ruoka,
Välipalat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiva vaihtelu tavallisille ohukaisille!
VastaaPoistaVälillä maistuu tällaiset paksummat pannukakut, välillä uunissa paistettu pannari, ja sitten taas ohuemmat letut. Hyvä, kun on vaihtelua, ettei aina yhtä ja samaa.:)
Poistaherkullista =P
VastaaPoistaNiin on.:)
PoistaVarmaankin hyvää! Jenkeissä asuessa tuli joskus hotelleissa ja motelleissa aamupalalla maistettua sikäläisiä pannareita.
VastaaPoistaKyllä vain.:) Olisikin hienoa päästä joskus maistelemaan erilaisia pannukakkuja pannukakkujen luvattuun maahan.:)
PoistaHerkullinen blogi sinulla!
VastaaPoistaOmassa blogissani olisi sinulle tunnustus :)
http://mylittleprettythings1.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html
Kiitos.:)
PoistaEi mulla muuta kuin että MMMMMMM! :P
VastaaPoistaOooooh! Miksei näitä ollut meidän aamiaisella tänään????? Olis maistunut kyllä :)
VastaaPoistaPannukakuilla on ihana aloittaa päivä. Sunnuntaiaamuisin välillä tulee laiteltua vähän parempia aamiaisia, kun on enemmän aikaa.:)
PoistaKiitos.:) Olisi se kiva aloittaa joka päivä pannukakuilla, jos joku vain viitsisi niitä aina paistella.;) Varmasti oli hyvää pannukakkua!:)
VastaaPoista