torstai 27. joulukuuta 2012
Ponche Crema eli venezuelalainen munatoti
Lämpimän munatotin lisäksi kokeiltiin jouluna Appelsiineja ja Hunajaa -blogin ohjeella jäiden kanssa tarjoiltavaa munatonta totia. Ponche Crema oli hyvää ja makeaa, aivan kuin jotain kermalikööriä.
Ponche Crema
1/4 l vaaleaa rommia
1 prk kondensoitua maitoa
1/2 lasillista jääkuutioita
1/2 lasillista maitoa
vaniljauutetta/ -esanssia
Mittaa ainekset tehosekoittimeen ja nauti kylmänä. Tavallisen maidon voi korvata myös kookosmaidolla, jolloin Ponche Crema saa hieman kookosmaisen maun.
Tunnisteet:
Jouluruoat ja -leivonnaiset,
Juomat,
Ruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämäpä vaikuttaa hyvältä, pitääkin jossain kohtaa kokeilla...
VastaaPoistaKokeile vaan. Hyvää oli.:)
PoistaNami,pitäiskin tehdä uudestaan tuota....kondensoitu maito vaan puuttuu tällä hetkellä;D
VastaaPoistaTosi hyvä juoma oli, mutta hieman liian tuhtia ja makeaa jouluruokien päälle. Pitää tehdä uudelleen sitten, kun ei ole syönyt itseään ähkyyn.;) Kondensoitua maitoa yritän aina pitää kaapissa purkin pari. Siitä saa niin monenlaista tehtyä.:)
PoistaTätä täytyy tehdäkin Uutena Vuotena, vaikuttaa nimittäin just mun jutulta ja nimenomaan sen kookosmaidon kanssa, ah! :P
VastaaPoistaTäytyy itsekin ensi kerralla kokeilla kookosmaitoon tehtynä. Tulee varmasti entistä parempaa.:)
PoistaNam :) Täytyy kanssa testata!
VastaaPoistaTestaa vain.:) Joulun alla sattumalta törmäsin tähän Yaelianin ohjeeseen, kun jotain muuta googlettelin ja pakkohan tätä oli heti tehdä.:)
Poistabape hoodie
VastaaPoistakd shoes
golden goose outlet
kyrie 8
off white
kd shoes
golden goose sneakers outlet
bape clothing
supreme new york
off white