torstai 27. joulukuuta 2012

Ponche Crema eli venezuelalainen munatoti


Lämpimän munatotin lisäksi kokeiltiin jouluna Appelsiineja ja Hunajaa -blogin ohjeella jäiden kanssa tarjoiltavaa munatonta totia. Ponche Crema oli hyvää ja makeaa, aivan kuin jotain kermalikööriä.

Ponche Crema

1/4 l vaaleaa rommia
1 prk kondensoitua maitoa
1/2 lasillista jääkuutioita
1/2 lasillista maitoa
vaniljauutetta/ -esanssia

Mittaa ainekset tehosekoittimeen ja nauti kylmänä. Tavallisen maidon voi korvata myös kookosmaidolla, jolloin Ponche Crema saa hieman kookosmaisen maun.

9 kommenttia:

  1. Tämäpä vaikuttaa hyvältä, pitääkin jossain kohtaa kokeilla...

    VastaaPoista
  2. Nami,pitäiskin tehdä uudestaan tuota....kondensoitu maito vaan puuttuu tällä hetkellä;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä juoma oli, mutta hieman liian tuhtia ja makeaa jouluruokien päälle. Pitää tehdä uudelleen sitten, kun ei ole syönyt itseään ähkyyn.;) Kondensoitua maitoa yritän aina pitää kaapissa purkin pari. Siitä saa niin monenlaista tehtyä.:)

      Poista
  3. Tätä täytyy tehdäkin Uutena Vuotena, vaikuttaa nimittäin just mun jutulta ja nimenomaan sen kookosmaidon kanssa, ah! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy itsekin ensi kerralla kokeilla kookosmaitoon tehtynä. Tulee varmasti entistä parempaa.:)

      Poista
  4. Nam :) Täytyy kanssa testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa vain.:) Joulun alla sattumalta törmäsin tähän Yaelianin ohjeeseen, kun jotain muuta googlettelin ja pakkohan tätä oli heti tehdä.:)

      Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-