maanantai 17. syyskuuta 2012

Valkosipulikeitto


Tämä resepti on kaikille valkosipulin ystäville aivan ehdoton. Samettisen pehmeä keitto on hyvän patongin kanssa herkullista. Suosittelen!

Valkosipulikeitto

1 - 2 rkl oliiviöljyä tai ruokaöljyä
1 sipuli
3 kokonaista valkosipulia
1 - 2 rkl vehnäjauhoja
8 dl kasvislientä
valkopippurijauhetta
2 dl kuohukermaa

Kuullota kattilassa öljyssä silputtu sipuli ja mahdollisimman hienoksi silputut valkosipulit. Lisää sekaan vehnäjauhot ja sen jälkeen kasvisliemi ja valkopippuri. Anna kiehua noin 20 minuuttia. Lisää purkissa kuohkeaksi ravisteltu kuohukerma, lämmitä ja sekoita varovasti. Tarjoile esim. patongin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-