Särkifileistä teen välillä tartarpihvejä. Aineksia en sen kummemmin mittaile, vaan laitan kaikkea ihan vain maun mukaan. Tartarpihvit maistuu ruisleipien päällä sitruunamajoneesin ja kananmunankeltuaisten kanssa.
Särkitartar-leivät
nahattomia särkifileitä (pakastettuja!)
salottisipulia
tilliä
suolaa
valkopippuria
cayennepippuria
ruisleipää
sitruunamajoneesia
kananmunankeltuaisia
Hienonna sulatetut särkifileet hienoksi
hakkelukseksi. Hienonna salottisipuli sekä tilli, ja sekoita
särkihakkeluksen joukkoon. Mausta seos suolalla, valkopippurilla sekä
cayennepippurilla. Anna tartarmassan tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.
Muotoile massasta paksuhkoja pihvejä. Käytä pihvit nopeasti kuumalla ja
kuivalla pannulla molemmin puolin niin, että pinnat saavat väriä. Älä
kuitenkaan kypsennä läpikotaisin! Sivele ruisleivät
sitruunamajoneesilla, ja laita päälle särkitartar-pihvit. Laita pihvien
päälle vielä lopuksi raa'at kananmunankeltuaiset.
Mielestäni se kommentti ilmestyi silloin lähettäessäni näkyviin. Yleensä aina tarkistan sen. Mutta ennenkin on käynyt niin, että myöhemmin kommenttia ei enää näykään. Omat ihmeellisyydet on täällä bloggerissakin, jos oli vuodatuksen puolellakin. Kaikenlaisia pikkuvirheitä toiminnoissa on täälläkin tullut vastaan. Päivityksiä kirjoittaessakin välillä kursori katoaa...:( Linnut levittävät auringonkukkia mukavasti. Kivoja yllätyksiä, kun jossain alkaa ihan itsekseen kasvaa.:)
VastaaPoista