Tähän salaattiin kokeilin ensimmäistä kertaa vuohenjuuston paistamista. Paistaminen onnistui hyvin ensikertalaiseksi. Juuston kääntämisessä ja lautaselle nostamisessa vain oli omat haasteensa, kun juusto lämmetessään pehmeni hankalasti käsiteltäväksi, mutta ihan ehjinä ja nätteinä sain viipaleet kuitenkin pysymään. Salaatti oli maukasta ja värikästä. Vuohenjuustoa pitää paistaa toistekin. Se oli hyvää lämpimänä pehmeine sisuksineen ja rapeine pintoineen.
Vuohenjuustosalaatti
erilaisia salaatteja (esim. jäävuori, frisee, tammenlehti...)
kurkkua
erivärisiä kirsikkatomaatteja
eri värisiä paprikoita
tummia viinirypäleitä
punasipulia
Soignon maxi format vuohenmaitojuustoa
Paistamiseen:
oliiviöljyä
Päälle:
Provencen yrttiseosta
mustapippuria
Kastikkeeksi:
Rajamäen tummaa balsamikastiketta
Revi salaatit ja paloittele kasvikset.
Kokoa salaattiainekset tarjoilulautasille. Leikkaa vuohenjuustosta noin
sentin paksuisia viipaleita, ja paista viipaleet oliiviöljyssä esim.
lettupannulla molemmin puolin kauniin värisiksi. Asettele salaattien
päälle paistetut vuohenjuustoviipaleet ja ripottele salaattien päälle
hieman yrttiseosta ja rouhi pinnalle mustapippuria. Tarjoile salaatit
balsamikastikkeen kera.
Onnea uudelle blogille! Kylläpä on herkullinen salaatti!!
VastaaPoistaKiitos! Kiva, kun löysit tännekin.:) Kaikkea mahdollista hyvää sisälsi salaatti.:)
Poista