perjantai 3. elokuuta 2012

Vuohenjuustoruudut


 Nämä herkulliset suolaiset palat valmistuvat helposti ja käden käänteessä valmiista voitaikinalevyistä.

Vuohenjuustoruudut
(10 kpl)

1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä
1 prk vihreää pestoa
1 pkt vuohenjuustoa
5 kirsikkatomaattia
Voiteluun:
1 kananmuna

Päälle:
juoksevaa hunajaa

Sulata voitaikinalevyt ja leikkaa levyt kahtia neliöiksi. Voitele levyt kananmunalla. Levitä jokaisen voitaikinaneliön keskelle nokare vihreää pestoa. Leikkaa vuohenjuusto kymmeneksi siivuksi ja lado siivut neliöille peston päälle. Halkaise kirsikkatomaatit ja aseta puolikkaat vuohenjuustojen päälle. Paista neliöitä uunin keskitasolla 225 asteessa 15-20 min. Valuta valmiiden neliöiden päälle juoksevaa hunajaa juuri ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-