tiistai 1. syyskuuta 2020

Party Bugs - maustetut hyönteisnaksut (sis. alennuskoodin)

Yhteistyössä Party Bugsin kanssa.


Hyönteisruoat ovat olleet esillä jo muutaman vuoden, ja ne ovat varmastikin tulleet jäädäkseen. Ihmiset ovat tulleet ympäristötietoisimmiksi ja se näkyy myös ruokailutavoissa. Hyönteiset ovat luontoa säästävää ruokaa. Naudanlihakilon tuottaminen vaatii 12 kertaa enemmän rehua, 100 kertaa enemmän tilaa ja 22 000 kertaa enemmän vettä kuin hyönteiskilon tuottaminen. Kaiken lisäksi nauta tuottaa 50 kertaa enemmän metaania painokiloa kohti. Liharuokaan verrattuna hyönteisruoka on sekä ekologista että eettistä.


Sain tuotetestiin Party Bugsin maustettuja hyönteisnaksuja. Rapsakoina pikkunaposteltavina hyönteisten syöminen onkin helpoin aloittaa. Edes meidän erityisen ruokanirsoa 5-vuotiasta ei ajatus heinäsirkkojen popsimisesta pelottanut, vaan ihan jopa itse toivoi saavansa maistaa niitä. Eikä maistelu jäänyt edes yhteen ainoaan kertaan, vaan heinäsirkkoja on pyydelty tämän tästä lisää. Herkullisesti maustetut hyönteisnaksut ovat yllättävän koukuttavia!


Party Bugsin hyönteisnaksujen makuina on mausteinen Mexican Bbq, täyteläinen aasialainen yrttiseos sekä kotimaiseen makuun vahva salmiakki. Maut jakavat mielipiteitä. Joku tykkää kaikista, joku vain yhdestä mausta. Meillä lapsen suosikki on salmiakki, aikuisille maistuu Mexican Bbq. Asian Fusionkin on ollut osan suosikkina, kun sirkkoja on maistatettu tutuille. Lisätwistiä makuihin saa, kun sekoittaa vaikka salmiakkisirkkoja meksikolaisiin tai aasialaisiin. Minkähän makuiset sirkat olisi sinun suosikkisi?


Party Bugsin hyönteisnaksut sopivat kaikkiin juhliin ja tapahtumiin, ja erityisesti olutnaksuksi oluen tai viinin kanssa. Hyönteisnaksut ovat superfoodia. Niissä on paljon proteiinia, vitamiineja, terveellisiä rasvoja ja antioksidantteja, eikä juuri yhtään epäterveellisiä rasvoja ja hiilihydraatteja. Party Bugsin hyönteisnaksut on kuivapaahdettuja, eivätkä ne näin ollen sisällä uppopaistossa käytettyjä transrasvoja. Party Bugsit on aidoilla mausteilla maustettuja, premiumlaatuisia hyönteisnaksuja, jotka on valmistettu kasvatetuista, kokonaisista kotisirkoista. Tuotteet on maustettu ja käsin pakattu Suomessa.


Kiinnostaisiko sinua maistaa Party Bugsin laadukkaita, maustettuja hyönteisnaksuja? Antamalla alennuskoodin: "Himoan_Party_Bugseja!", saat Party Bugsin tuotteista 15 % alennusta. Kampanja on voimassa 30.9.2020 asti. Kannattaa tarttua tilaisuuteen ja tutustua hyönteisruokaan! Tuotteita voi tilata Bug Bazaar -verkkokaupasta.

2 kommenttia:

  1. Nam:) Rapeat hyönteiset ovat hyviä:) Minua harmittaa ettei täällä näy tuollaisia kaupoissa, vaikka täällä on yrityksiä jotka tekevät hyönteistuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyviä eikä ollenkaan ällötä edes alussa laittaa suuhunsa, vaikka kokonaisia ovat. Toivottavasti kaupoista alkaisi paremmin tuotteita löytymään.

      Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-