keskiviikko 13. marraskuuta 2019

GastroMax Bio - ja luonto kiittää

GastroMax Bio -tuotteet saatu: Orthex / PerPR Helsinki


Sain Orthexin GastroMax Bio -keittiövälinesarjan tuotteita kivan setin. Nyt, kun olen niitä jonkun aikaa käyttänyt, niin voin sanoa, että oikein hyviltä tuntuvat käytössä. Työvälineet istuvat hyvin käteen ja etenkin tuo kuorimaveitsi kääntyvällä terällä on suosikkini. Sillä kuorii vaivatta juurekset, ja terä on niin terävä, että jopa tomaattien ja kiivien kuoriminen sujuu leikiten. GastroMax Bio -keittiövälinesarja on myös hyvännäköinen. Näitä keittiövälineitä ei välttämättä tarvitse piilottaa kaappeihin tai laatikoihin. Meilläkin ne saivat paraatipaikan keittiön seinätelineessä. Hyvän toimivuuden ja kauniin ulkonäön lisäksi GastroMax Bio -tuotteissa hienoa on se, että ne on biopohjaista muovia ja valmistettu 98 % luonnon raaka-aineista. Tuotteissa on 58 - 63 % sokeriruo'osta valmistettua biopohjaista PE-muovia, 35 - 40 % puukuitua ruotsalaisesta kuusipuusta sekä 1 - 2 % lisäaineita. Tuotteissa yhdistyvät puun luonnollinen ilme ja vahvuus sekä muovin toiminnalliset edut. Tuotteet ovat konepestäviä, ja tuotteet voi kierrättää työvälineet kahvoineen metallijätteenä ja leikkuulaudat samoin kuin tavalliset muovituotteet. Leikkuulaudat on valmistettu Suomessa, työvälineet Ruotsissa. Tuotesarjaan kuuluu 3 eri kokoista leikkuulautaa sekä iso liuta työvälineitä. Laadukkaita ja kestävän oloisia tuotteita, joita ei ole hinnallakaan pilattu. Jos olet uusia keittiövälineitä paitsi, kannattaa pitää mielessä GastroMax Bio. Näiden hiilijalanjälkikin on 80 % pienempi kuin muilla vastaavilla muovituotteilla!


2 kommenttia:

  1. Ostin ehkä vuosi sitten tuon isomman leikkuulaudan. Meni todella nopeasti huonoksi. Harmi,sillä tykkäsin tuosta ideasta.En tullut kovin vakuuttuneeksi tuotemerkistä.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista ainetta tuo biomuovi. En tiennytkään, että nykyään on mahdollista valmistaa muovia myös sokeriruo’osta ja puukuidusta. Täytyykin tutkia, käytetäänkö biomuovia laajemminkin erilaisten muovituotteiden valmistuksessa ja muovikoneistuksessa. https://muovicenter.com/koneistuspalvelut/

    VastaaPoista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-