torstai 29. joulukuuta 2016

Marjainen smoothie bowl & joulukuun BestBites -yllätyspaketti & alennuskoodi


Joulu meni jo ja vuosi vaihtuu ihan kohta, joten yltiöpäinen herkuttelu saa hiljalleen riittää. Onneksi herkuttelua ei kuitenkaan tarvitse täysin jättää. Pieni kevennys vain on välillä paikallaan. Olen koko talven koittanut käyttää pakastimesta marjoja ahkerasti ja nyt on aika entisestään lisätä tahtia. Smoothiet ja smoothie bowlit ovat hyvä tapa kuluttaa marjoja. Ne ovat herkullisia, mutta kuitenkin kevyitä ja terveellisiä. Smoothiella voi herkutella täysin hyvällä omalla tunnolla, toisin kuin vaikka marjapiirakalla. Nykyään teen mielelläni juotavan smoothien sijaan hieman paksumman smoothien kulhoon. Kulhosmoothiessa on se etu, että siihen päälle voi vielä kasata kaikenlaista, esimerkiksi marjoja, hedelmiä, pähkinöitä, siemeniä jne. Näin smoothie on entistä täyttävämpi ja herkullisempi. Pakastettua banaania käytän smoothieissa melkein aina sen antaman hyvän rakenteen vuoksi, ja mikä parasta, silloin harvemmin smoothie kaipaa lisämakeutusta. Makeutusta ei kaivannut tämäkään smoothie bowl, johon tuli banaanin lisäksi mansikoita ja mustikoita. Päälle vielä banaanin ja pensasmustikoiden lisäksi superfoodeja, muun muassa BestBites -yllätyspaketista löytyneitä raakakaaonibsejä.


Vuoden viimeinen BestBites -yllätyspaketti oli vielä edellisiäkin ihanampi. Kaikki paketit ovat olleet tosi kivoja ja täynnä ihania tuotteita, mutta joulukuun paketti 'erilainen joulu - uusia makuja' pisti vieläkin paremmaksi. Sisältö oli niin jouluinen ja juhlava, kun mukana oli vielä kuohuvaakin.

Pakkaus sisälsi tällä kertaa SAM Aroma Deli Hunaja & Inkivääriä, joka sopii juomien joukkoon, juustojen kanssa sekä ruoanlaittoon. Itse testasin hunajaa jo uunijuureksissa, jotka muutenkin maustoin jouluisin mauin. Inkiväärihunaja sopi hienosti mukaan.

Masajo Oy:n Intiaanisokerilla voi täysin korvata valkoisen sokerin, ja niinpä leivoinkin joulun kahvikakut intiaanisokerista. Mitään muutoksia kakkuresepteihin ei tarvinnut tehdä, intiaanisokeri toimi ihan samalla tavalla. Ruskeassa sokerissa vain on aina paljon enemmän makua kuin valkoisessa.

MANA-mehu on valmistettu mustaherukasta ja omenoista kylmäpuristusmenetelmällä. Näin vitamiinit ja mineraalit säilyvät parhaiten. Juoma sopii hyvin aamiaiselle tai välipalaksi.

Lumina gluteeniton-siemennäkkäriseoksesta valmistuu nopeasti ja helposti kaksi uunipellillistä terveellistä siemennäkkäriä. Mukaan lisätään vain vettä ja öljyä, ja halutessa mausteita. Tätä kotimaista tuotetta pitää kokeilla heti, kun arki taas alkaa loppuvuoden juhlien jälkeen. Vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta.

Loov glögijuoma on valmistettu luomulaatuisesta mustaherukasta ja metsämustikasta sekä jouluisista mausteista. Glögi oli hyvää, eikä niin ällömakeaa kuin monet kaupan valmiit glögit.

Gluteenittomat Loov tattaripiparkakut hävisivät paketin tuotteista ensimmäisten joukossa parempiin suihin. Käsityönä valmistetut luomulaatuiset piparit olivat kivan rapsakoita.

Pukka kolmen kanelin tee on kuin tehty joulun aikaan sekä pakkaspäiville. Luomuteen kanelin tuoksu on huumaava.

Ginger Peoplen inkiväärilevite on makeaa ja marmeladimaista. Inkiväärin makua on rutkasti. Levite voisi olla hyvää paahtoleivän tai skonssien päällä.

Seed And Bean chili & lime-suklaa katosi myös meillä ensimmäisten joukossa. Tummassa suklaassa oli reilusti chilin potkua. Sopii meille!

Big Tree Farmsin raakakaakaonibsit on makeutettu kookosnektarilla. Niitä voi napostella sellaisenaan tai vaikka jogurtin kanssa. Keksitaikinoihinkin nibsit sopivat hyvin.

#Winner -kuohuviini on alkoholitonta ja makuna on lakka-seljankukka. Juoma on valmistettu kotimaisista raaka-aineista. Tätäkin on mielenkiintoista päästä maistelemaan, mutta vielä pitää malttaa hetki. Juhlistetaan tällä juomalla sitten vuoden vaihtumista.

Jos kiinnostuit BestBites -yllätyspaketista, vielä on pari päivää aikaa hyödyntää lukijoille saamani alennuskoodi. Kun tilaat paketin vuoden loppuun mennessä, kampanjakoodilla MVSBLOGI50 saat ensimmäisen paketin puoleen hintaan eli maksat siitä vain 19,95 €. Etu koskee jatkuvaa tilausta, mutta sen voi irtisanoa koska vain 1 kuukauden irtisanomisajalla.


Marjainen smoothie bowl
(2 annosta)

1 pakastettu banaani
1 dl mustikoita
2 dl mansikoita
1/2 rkl Hamppumaa hampunsiemen proteiinijauhetta
1/2 - 1 dl  Cashew Dream -juomaa

Päälle:
1 banaani
pensasmustikoita
Big Tree Farmsin raakakaakaonibsejä
Hamppumaa hampunsiemeniä
chian siemeniä

Laita blenderiin jäiset banaanipalat. Mittaa joukkoon mustikat ja mansikat. Aja ainekset kuohkeaksi ja tasaiseksi. Lisää joukkoon Cashew Dream -juoma sekä hampunsiemen proteiinijauhe. Kaada smoothie tarjoilukulhoihin. Lisää päälle banaanisiivuja sekä pensasmustikoita ja ripottele pinnalle raakakaakaonibsejä, hampunsiemeniä sekä chian siemeniä.

Yhteistyössä: BestBites

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-