torstai 23. kesäkuuta 2016

Grillatut varhaiskaalilohkot


Viime kesänä luin lehdestä grillatusta varhaiskaalista. Koska varhaiskaali on meillä suuressa suosiossa, sen grillaamistakin testattiin samantien. Grillatut varhaiskaalilohkot ovat olleet siitä lähtien vakiogrillattaviamme. Varhaiskaalia on nopea grillata ja se sopii hyvin lisukkeeksi lähes kaikelle grilliruoalle. Ennen varhaiskaalit päätyivät meillä joko coleslawksi tai kaalipadaksi, nykyään suurin osa kaaleista grillataan. Niin hyvää grillattu varhaiskaali on. Jos et ole vielä kokeillut, kannattaa se tehdä nyt pikimmiten, kun vielä varhaiskaalia on hetken saatavilla.

Grillatut varhaiskaalilohkot

varhaiskaali
oliiviöljyä
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria myllystä

Leikkaa varhaiskaali 6 - 8 lohkoksi niin, että lohkoihin jää myös kantaa. Näin lohkot pysyvät paremmin koossa grillatessa. Valuta lohkojen päälle hieman oliiviöljyä sekä puserra päälle sitruunamehua. Mausta lohkot suolalla ja mustapippurilla. Grillaa lohkot molemmin puolin, kunnes ne saavat väriä pintaan.

1 kommentti:

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-