tiistai 14. kesäkuuta 2016

Feta-vesimelonisalaatti


Raikas lisukesalaatti valmistuu simppelisti muutamasta raaka-aineesta, vesimelonista, fetajuustosta ja tuoreesta mintusta. Ripaus mustapippuria sekä loraus oliiviöljyä, ja salaatti on valmista. Kesäinen feta-vesimelonisalaatti sopii lisäkkeeksi muun muassa grilliruoille. Makean vesimelonin ja suolaisen fetajuuston makuyhdistelmä koukuttaa. Pirteä minttu sopii salaatin maustajaksi täydellisesti, mutta pientä vaihtelua kaivatessa mintun voi välillä vaihtaa johonkin toiseen yrttiin.

Feta-vesimelonisalaatti

reilu pala vesimelonia
200 g fetajuustoa
muutama oksa tuoretta minttua
mustapippuria myllystä
hyvää oliiviöljyä

Leikkaa vesimeloni ja fetajuusto yhtä suuriksi kuutioiksi. Revi kuutioiden joukkoon tuoreita mintun lehtiä, ja pyöräytä päälle hieman mustapippuria myllystä. Lorauta salaatille oliiviöljyä ja sekoita ainekset varovasti yhteen. Anna makujen tasaantua viileässä hetki ennen tarjoilua.

6 kommenttia:

  1. Raikas kesäinen salaatti! Ostin kokonaisen vesimelonen eilen... eipä siitä taida riittää tämän salaatin tekoon... sen verran hyvin on tehnyt kauppansa :) Uutta ostamaan!

    VastaaPoista
  2. Tuo on tosiaankin ihana salaatti;minttu ja vesimeloni on mielettömän hyvä yhdistelmä:)

    VastaaPoista
  3. Niin raikasta ja hyvää just kesällä. Melonit onkin nyt kaupoissa suht edullisia.

    VastaaPoista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-