Tätä, alkujaan Rajamäen sivuilta löytynyttä, lämmintä tomaatti-fetasalaattia tulee tehtyä aina silloin tällöin. Salaatti on tosi hyvää esimerkiksi vaalean patongin kanssa, ja menee se myös lisukkeena muille ruoille. Grillissäkin salaattia on kesäaikaan välillä tehty, ja kivasti se grillatenkin onnistuu. Ainekset vain foliovuokaan sekaisin ja vuoka grilliin. Ohjeessa käytetään timjamia, mutta muitakin yrttejä voi vaihtelun vuoksi kokeilla. Mm. viherminttukin sopii mainiosti tomaatille ja fetalle. Tällä kertaa silppusin valmiiseen salaattiin vielä lisäksi ruohosipulia, koska sitä nyt sopivasti on yrttimaasta saatavilla.
Lämmin tomaatti-fetasalaatti
2 rs (400 g) minitomaatteja
1 pkt (150 g) fetajuustoa
3 rkl oliiviöljyä
2 - 3 rkl Rajamäen Mustapippuri Punaviinietikkaa
1 tl suolaa
2 tl sokeria
tuoretta tai kuivattua timjamia
Tämä on varmasti tosi hyvää ja vielä kivan näköistäkin!
VastaaPoistaOn hyvää ja varsinkin liemi herkullista. Ja nättiä ja värikästä saa käyttämällä erilaisia tomaatteja.:)
PoistaNäyttää herkulliselta!
VastaaPoistaKiitos.:)
PoistaKaikki missä on fetaa uppoo tähän turpaan :) Oikein kiva ja helppo, mutta silti maukas ohje.
VastaaPoistaFeta on hyvää.:) Tämä on näppärä ohje.
PoistaKaikki missä on timjamia uppoaa aina! :D Tämä on yksi lemppareistani, yleensä teen kylmän version. Kerran tein tällä ohjeellasi lämpöisen ja olihan se ihan mahdottoman hyvää!
VastaaPoistaKunhan tämä mun rahka-parsakaali-kauteni taas loppuu teen tätä taas.... ;)
Timjami on ihana yrtti, kunhan sitä ei laita liikaa. Kylmänäkin tämä menee, mutta lämpimänä maut tulevat vielä paremmin esille.:) Minä en taitaisi pystyä rahka-parsakaalikauteen, vaikka molemmat hyviä ovatkin.;)
PoistaKiitos.:) Tätä kannattaa tehdä. Ohjeen löytymisen jälkeen meillä on tehty säännöllisesti. Kivan värikästä on, kun on punaista ja keltaista tomaattia.:)
VastaaPoista