sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Päärynä-aurajuustosalaatti


Juhlava salaatti syntyy Aurajuustosta, hedelmistä, pähkinöistä  sekä erilaisista salaatinlehdistä. Hedelmät tuovat makeutta suolaisen juuston rinnalle, ja pähkinät antavat salaatille hyvää suutuntumaa.

Päärynä-aurajuustosalaatti

romainesalaattia
punasalaattia
rucolaa
viinisuolaheinää
päärynää
tummia viinirypäleitä
kurkkua
aurajuustoa
pähkinäsekoitusta

Revi kulhoon salaatit. Sekoita joukkoon paloitellut kurkut ja päärynät, sekä halkaistut viinirypäleet. Murustele joukkoon aurajuustoa sekä pähkinöitä.

5 kommenttia:

  1. Tein joskus lämpimän piirakan aurasta ja päärynöistä. Mutta tää olis ainaskin enemmän mun mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piirakkakin kuulostaa mielenkiintoiselta. Aurajuusto sopii hyvin päärynöiden kanssa yhteen. Salaatti on hyvää.:)

      Poista
  2. Jotain juustoa pitää aina olla melkein salaatissa kuin salaatissa.;) Hedelmät ja pähkinät sopivat salaatteihin tosi hyvin.:)

    VastaaPoista
  3. Meillä yhdistellään kanssa nykyään joka paikassa hedelmiä ja pähkinöitä... aina hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin toimivat yhdessä. Ja itse ainakin tykkään siitä, kun pähkinöillä saa hampaillekin enemmän töitä.:)

      Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-