Juhlava salaatti syntyy Aurajuustosta, hedelmistä, pähkinöistä sekä erilaisista salaatinlehdistä. Hedelmät tuovat makeutta suolaisen juuston rinnalle, ja pähkinät antavat salaatille hyvää suutuntumaa.
Päärynä-aurajuustosalaatti
romainesalaattia
punasalaattia
rucolaa
viinisuolaheinää
päärynää
tummia viinirypäleitä
kurkkua
aurajuustoa
pähkinäsekoitusta
Revi kulhoon salaatit. Sekoita joukkoon
paloitellut kurkut ja päärynät, sekä halkaistut viinirypäleet. Murustele
joukkoon aurajuustoa sekä pähkinöitä.
Tein joskus lämpimän piirakan aurasta ja päärynöistä. Mutta tää olis ainaskin enemmän mun mieleen :)
VastaaPoistaPiirakkakin kuulostaa mielenkiintoiselta. Aurajuusto sopii hyvin päärynöiden kanssa yhteen. Salaatti on hyvää.:)
PoistaJotain juustoa pitää aina olla melkein salaatissa kuin salaatissa.;) Hedelmät ja pähkinät sopivat salaatteihin tosi hyvin.:)
VastaaPoistaMeillä yhdistellään kanssa nykyään joka paikassa hedelmiä ja pähkinöitä... aina hyvää.
VastaaPoistaHyvin toimivat yhdessä. Ja itse ainakin tykkään siitä, kun pähkinöillä saa hampaillekin enemmän töitä.:)
Poista