Mustikkaiset tiramisumaljat
(6 annosta)
3 keltuaista
3 rkl hienoa sokeria
250 g mascarponejuustoa
3 valkuaista
3 rkl hienoa sokeria
6 savoiardikeksiä
vahvaa kahvijuomaa
kahvilikööriä tms.
pensasmustikoita
Päälle:
kaakaojauhetta
mustikkajauhetta
pensasmustikoita
Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Vatkaa joukkoon mascarponejuusto. Vaahdota valkuaiset ja sokeri, ja nostele vaahto varovasti mascarponevaahdon joukkoon. Murenna annosmaljoihin keksit, ja kaada keksien päälle kahvia noin 2 ruokalusikallista jokaiseen maljaan. Kaada keksien päälle myös likööriä 1 - 1 1/2 ruokalusikallista. Ripottele maljoihin keksien päälle pensasmustikoita ja lusikoi mascarponevaahtoa päälle. Anna hyytyä ja makujen tasaantua viileässä pari tuntia. Sihtaa maljoihin vaahdon pinnalle kaakao- ja mustikkajauhetta, ja koristele pensasmustikoilla juuri ennen tarjoilua.
ONpa herkullinen ja nätti annos!
VastaaPoistaKiitos. Hyvää oli.:)
PoistaOi! Kuulostaapas ihanalta ja helpolta. :P
VastaaPoistaNappaan reseptin talteen, kiitos vinkistä.
Oli hyvää, ja helppo ja nopea tehdä.:) Keksejä voi laittaa pohjalle enemmänkin, jos haluaa, itse annoin nyt tällä kertaa olla mascarponevaahdon pääosassa.;) Nappaa vain.:)
Poistaherkullisen näköiset maljat ja tosi kiva idea,jossa hyödynnetään myös marjoja(niitä riittää) =)
VastaaPoistaHyvää oli.:) Ja marjoja pitää koittaa laittaa vähän kaikkeen, että saa ensi kesäksi taas kaiken kulutettua pois. Meillä ei kaappipakastimessa paljon muuta olekaan kuin marjoja.;)
PoistaTiramisu on ihanaa, mutta harvoin tulee mascarponea ostettua. Olen aiemmin tehnyt vuokaan ison tiramisun, mutta oli kiva näin yksittäisenäkin. Tämä on enemmän jälkiruokamaisempi, yksittäinen iso on taas ollut kakkumaisempi.:
VastaaPoista