torstai 13. syyskuuta 2012

Rukiiset suppilovahverokierteet


Nämä sienitäytteiset suolaiset palat valmistuvat helposti valmistaikinasta. Tuorejuusto antaa täytteeseen makua ja mehevyyttä.

Rukiiset suppilovahverokierteet

1 pkt valmista ruis-perunataikinaa

Täyte:
reilu litra suppilovahveroita
1 rkl ruokaöljyä
pala purjoa
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 muna
yrttisuolaa
valkopippurijauhetta

Ota taikina hyvissä ajoin sulamaan. Paista puhdistetuista suppilovahveroista kuivalla pannulla ylimääräinen neste pois. Hienonna sienet paistamisen jälkeen. Hienonna purjo ja kuullota silppu öljyssä pehmeäksi. Yhdistä täytteen aineet keskenään ja mausta yrttisuolalla ja valkopippurilla. Kauli sulanut taikina melko ohueksi levyksi. Levitä täyte levyn pinnalle ja kääri rullalle leveämmästä päästä alkaen. Leikkaa rulla n. kahden sentin levyisiksi siivuiksi ja laita palat paperi- tai silikonimuotteihin leikkauspinta ylöspäin. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-