Näihin lohiperhosiin kokeilin MaustePörssin kalamaustetta. Mausteseos sisältää nuo perinteiset kalalle sopivat maut, ja maustetta saa rouhittua kalalle kätevästi myllystä. Kalan kaveriksi tein kylmän jogurttikastikkeen dippikastikejauheella maustaen, ja hyvin tuote soveltui siihenkin. Aterian lisukkeeksi oli vielä erilaisia kasviksia omasta maasta.
Lohiperhoset tilli-sitruunajogurttikastikkeella
Lohiperhoset:
pala merilohifileetä
MaustePörssin kalamaustetta myllystä
(suola, raesokeri, mustapippuri, valkopippuri, tilli, sitruunahappo,
sitruunamelissa ja sitruuna-aromi)
Paistamiseen:
voita
Leikkaa lohifile perhosiksi. Mausta
perhoset molemmin puolin kalamausteella. Paista perhoset pannulla voissa
molemmin puolin, kunnes kala on kypsää ja pinta saanut väriä.
Tilli-sitruunajogurttikastike:
2 dl Lindahlsin turkkilaista jogurttia
1 - 2 rkl MaustePörssin dippi-mix tilli & sitruunaa
Sekoita dippikastikejauhe jogurtin joukkoon ja anna maustua viileässä n. 30 min. Tarjoile kastike lohiperhosten kanssa.
upee kokonaisuus ja varsin maukas
VastaaPoistaKiitos.:) Tällaiset ruoat maistuu meillä, maukasta kalaa ja runsaasti erilaisia kasviksia.:)
Poista