keskiviikko 8. elokuuta 2012

Lohiperhoset tilli-sitruunajogurttikastikkeella


Näihin lohiperhosiin kokeilin MaustePörssin kalamaustetta. Mausteseos sisältää nuo perinteiset kalalle sopivat maut, ja maustetta saa rouhittua kalalle kätevästi myllystä. Kalan kaveriksi tein kylmän jogurttikastikkeen dippikastikejauheella maustaen, ja hyvin tuote soveltui siihenkin. Aterian lisukkeeksi oli vielä erilaisia kasviksia omasta maasta.

 Lohiperhoset tilli-sitruunajogurttikastikkeella

Lohiperhoset:
pala merilohifileetä
MaustePörssin kalamaustetta myllystä (suola, raesokeri, mustapippuri, valkopippuri, tilli, sitruunahappo, sitruunamelissa ja sitruuna-aromi)

Paistamiseen:
voita

Leikkaa lohifile perhosiksi. Mausta perhoset molemmin puolin kalamausteella. Paista perhoset pannulla voissa molemmin puolin, kunnes kala on kypsää ja pinta saanut väriä.

Tilli-sitruunajogurttikastike:
2 dl Lindahlsin turkkilaista jogurttia
1 - 2 rkl MaustePörssin dippi-mix tilli & sitruunaa

Sekoita dippikastikejauhe jogurtin joukkoon ja anna maustua viileässä n. 30 min. Tarjoile kastike lohiperhosten kanssa.

2 kommenttia:

  1. upee kokonaisuus ja varsin maukas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.:) Tällaiset ruoat maistuu meillä, maukasta kalaa ja runsaasti erilaisia kasviksia.:)

      Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-