sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tästä se lähtee...

Tarkoituksenani olisi koota näille sivuille reseptejä, joita on kotikeittiössämme kokeiltu ja kokkailtu. Reseptit tulevat sisältämään ruokia, juomia ja leipomuksia arkeen sekä juhlaan. Osa resepteistä on itse kehiteltyjä, osa muualta lainattuja. Toivottavasti viihdyt sivuillani ja löydät omaan ruoanlaittoosi vinkkejä sekä ohjeita, jotka...
...maistuis varmaan sullekin!

4 kommenttia:

 1. Onkos tämä vanha Kettuterrostit? :)

  Ihanaa että tekin jatkatte bloggailua ja niin itsekin uudella osoitteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein tunnistit.:) Eihän tätä harrastusta osannut oikein jättääkään, kun monta antoisaa vuotta on bloggailun parissa jo kulunut. Tämä blogi pysyy nyt puhtaasti ruokablogina, myöhemmin teen ehkä vielä kuvablogin.;)

   Poista
 2. Hehheeee, miekin mietin, että onko? Kun et mitään vihjettä ainakaan etusivulla antanut. ;) Mutta kun näin tämän liljan kuvan tuossa vasemmassa reunassa, arvasin! Sulla kun on blogien parhaat kuvat. =)

  Mutta oon pyytänyt nyt myös jo muutamassa muussakin uudessa blogissa, että voisiko sen BlogLovinin seurantanapin saaha? Oon tottunut sen kautta seuraamaan, ja nyt on jotenkain orpo olo, kun lempibogeja ei sieltä löydy. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloittelen sen verran "puhtaalta pöydältä", etten vanhassa vihjaise uudesta, enkä täällä uudessa vanhasta, vaikka jonkun verran tulen noita vanhoja reseptejä ja kuvia käyttämään täälläkin. Vanhoille tutuille koitan käydä uudesta aloituksesta vihjaisemassa kommentoinnin lomassa.;)

   BlogLovin' tulee heti, kun vain keksin miten saan sen tännekin. Kerran jo sitä pähkäilinkin, mutten vielä silloin saanut onnistumaan. Pitääpi perehtyä asiaan nyt oikein kunnolla.:)

   Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-