tiistai 31. heinäkuuta 2012
Gino Martini eli rommi-valkosuklaakastike
Tämä jälkiruokakastike on jäänyt mieleeni Ruokaa rakkaudella -ohjelmasta. Netistä löysin ohjeesta pari versiota, toiseen tuli sokeria, toiseen ei. Itse tein ilman sokeria, koska kyllähän tuo valkosuklaa makeuttaa ihan tarpeeksi. Kastike maistui hyvin tuoreiden marjojen sekä grillattujen ananassiivujen kera.
Gino Martini
3 dl kuohukermaa
150 g valkosuklaata
4 cl rommia (mieluiten Stroh)
Keitä kermaa kastiketta varten minuutin verran, lisää joukkoon valkosuklaa ja rommi ja keitä vielä pari minuuttia. Pane kastike jääkaappiin jäähtymään, mutta sekoita vähän väliä, ettei päälle pääse muodostumaan “nahkaa”. Kaada kastike neljään martinilasiin. Tarjoile kastike marjojen ja/tai hedelmien kera.
Tunnisteet:
Jälkiruoat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-