Jo vappupiknikillä tuli testattua Pimientos de Padrón -grillipaprikoiden ja chorizon yhdistelmä. Pienten maukkaiden paprikoiden ja mausteisen makkaran liitto toimii! Vappupiknikille paistoin paprikat ja chorizot pannulla, mutta kesällä ne tietenkin grillataan vartaissa. Yksinkertainen, mutta loistava vaikka grilliaterian alkupalana. Lasi hyvää punaviiniä tai olutta seuraksi, niin Pimientos de Padrón -grillipaprika-chorizovartaita on mukava napostella ulkona kauniissa kesäsäässä.
Pimientos de Padrón -grillipaprika-chorizovartaat
200 g Pimientos de Padrón -grillipaprikoita
200 g chorizomakkaraa (kypsää)
sormisuolaa
Leikkaa chorizo siivuiksi. Pujota grillivartaisiin vuoron perään chorizosiivuja ja grillipaprikoita. Grillaa vartaita käännellen, kunnes grillipaprikat on kypsiä ja saaneet väriä. Ripottele grillipaprikoille hieman sormisuolaa ja nauti lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-