Persimonit ovat olleet taas sesongissa jonkun aikaa ja niitä on tullut syötyä jo useampi sellaisenaan. Vähän aikaa sitten tein pitkästä aikaa nice creamia eli jäisistä banaaneista tehtyä jäätelön oloista herkkua. Mukaan laitoin nyt myös persimonia ja siitä nice cream sai lisää hyvää makeutta. Nice cream on ihanan raikas ja kevyt herkku, joka sopii myös monelle ruoka-aine-allergikolle jäätelön korvikkeeksi. Pakastimessa kannattaakin aina pitää banaanin siivuja varalla, jos herkkuhammasta alkaa kolottamaan. Pakastetusta banaanista pyöräyttää nopeasti "jäätelöä" tai käyttää smoothieiden pohjana.
Persimon nice cream
2 banaania
1 persimon
tilkka vaniljauutetta
Lisäksi:
kaakaonibsejä
persimonia
Kuori ja siivuta banaanit pakasterasiaan. Kuutioi persimon rasiaan mukaan. Anna hedelmien jäätyä vähintään muutama tunti. Laita jäiset hedelmät blenderiin ja anna koneen pyöriä, kunnes seos on tasaista ja kuohkeaa. Pidä välillä taukoa, ettei kone kuumene liikaa. Mausta persimon nice cream vaniljauutteella ja tarjoile kaakaonibsien sekä pakastamattoman persimonin kuutioiden kera.
En olekaan hetkeen tehnyt nice creamia, tuota persimonia siinä pitää ehdottomasti seuraavalla kerralla kokeilla :)
VastaaPoistaNice cream on ihanaa, tein sitä jo iät ajat sitten pojalleni hänen ollessa lapsi. Persimoni on varmaankin kiva lisäys siinä:)
VastaaPoistaVoi nam.. kyllä maistuis ♥
VastaaPoistayeezy gap hoodie
VastaaPoistasupreme outlet
yeezy boost 350
supreme new york
kd shoes