tiistai 31. heinäkuuta 2018

Eton Mess


Kun kaapissa oli vielä puolen pussia pikkumarenkeja, jääkaapissa vispikermaa ja pensaissa kypsiä marjoja, kesäinen jälkiruoka oli siinä. Noista aineksista valmistuu siis Eton Mess, herkullinen sekoitus marenkia, kermavaahtoa ja marjoja. Hyvin helppoa ja yksinkertaista. Kaunis annos on hetkessä valmis vaikka yllätysvieraille.


Mukaan sopi hyvin myös Macu Gourmet & Gastron jälkiruokakastike. Miehen toiveesta laitoin vadelmakastiketta, mutta mikä tahansa muukin näistä jälkiruokakastikkeista sopisi yhtä hyvin Eton Messiin. Jokainen syöjä voi vaikka valita mukaan oman lempimakunsa.


Eton Mess
(4 annosta)

2 dl vispikermaa
maun mukaan tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g pieniä marenkeja
n. 5 dl tuoreita marjoja (mansikoita, vadelmia, mustikoita, herukoita jne.)
Macu Gourmet & Gastro jälkiruokakastiketta

Vaahdota kerma. Makeuta vaahto tomusokerilla. Sekoita joukkoon vaniljasokeri. Jaa ainekset kerroksittain tarjoiluastioihin.


Jälkiruokakastikkeet saatu tuotenäytteenä Macu Gourmet & Gastrolta.

1 kommentti:

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-