lauantai 24. helmikuuta 2018

Amarettokaakao


Näillä kovilla talvipakkasilla maistuvat erilaiset kuumat juotavat. Amarettolikööri antaa kuumalle kaakaolle ihanan mantelisen lisämaun. Kermavaahdolla kuorrutettu kuuma amarettokaakao lämmittää aikuisia ulkoilun päätteeksi ja sopii vaikka jälkiruoankin sijaan nautittavaksi. Kermavaahdon tilalla amarettokaakaossa voi kokeilla myös reilua ruokalusikallista vaniljajäätelöäkin. Jäätelö tietenkin jäähdyttää kaakaota, mutta antaa herkullisen vaniljaisen maun. Amarettolikööriä olen käyttänyt aiemmin mm. luumumousseen.

Amarettokaakao
(1 annos)

2 dl täysmaitoa
1 - 2 rkl kaakaojauhetta (makeutettua
2 cl amarettolikööriä (Disaronno Originale)

Lisäksi:
kermavaahtoa

Kiehauta maito. Sekoita joukkoon kaakaojauhe. Lisää amarettolikööri ja kaada lasiin tai mukiin. Pursota päälle kermavaahtoa ja sihtaa halutessasi vielä vähän kaakaojauhetta kermavaahdon päälle. Tarjoile heti.


Alkoholia koskevat kommentit poistetaan säännösten mukaan.

Disaronno Wears Missoni -likööripullo saatu tuotenäytteenä Norex Selected Brands Oy:ltä.

2 kommenttia:

  1. Vau, kylläpä voi kaakaosta saada kauniin! ❤👍🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ja kaiken lisäksi tosi ihanan makuista.:)

      Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-