torstai 9. marraskuuta 2017

Matsmart - hyvä ympäristölle (sis. alennuskoodin)


Pääsin tekemään yhteistyötä Matsmartin kanssa. Mikä Matsmart sitten oikein on? Matsmart ostaa tuotteita, jotka päätyisivät jätteeksi esimerkiksi uudistuneiden pakkausten tai sesonkituotteiden vuoksi, tai tuotteiden parasta ennen -päiväyksen lähentyessä. Nämä tuotteet Matsmart myy sivustollaan meille kuluttajille 20 - 90 prosentin alennuksella. Hävikkiruoan myyminen edulliseen hintaan on mielestäni hieno asia. Kuluttaja säästää hävikkiruokaa ostamalla huomattavasti rahaa ja samalla edistää entistä kestävämpää ympäristöä. Kolmasosa kaikesta maailmalla tuotetusta ruoasta päätyy roskiin, ja monesti ihan suotta. Parasta ennen -päiväyshän ei tarkoita samaa kuin viimeinen käyttöpäivä. Parasta ennen -päiväys on valmistajan takuu siitä, että tuote säilyttää saman laadun kuin valmistushetkellä. Parasta ennen -päiväyksen ylittyessä tuote ei ole käyttökelvoton, toisin kuin viimeisen käyttöpäivän tuotteet.


Yhteistyön merkeissä tein tilauksen Matsmartilta. Verkkokauppa oli selkeä ja tilaus oli helppo tehdä. Tilaamani tuotteet maksoivat yhteensä 27,95 euroa, postikulut 6,90 euroa, joten tilaukselle tuli hintaa yhteensä 34,85 euroa. Tällä summalla sain peräti reilu 10 kiloa elintarvikkeita. Postikuluista huolimatta säästöä tuli hyvin kaupan suositushintoihin verrattuna. Paketti toimitettiin nopeasti ja kaikki tuotteet oli pakattu huolellisesti. Eikä tuotteissa ole mitään vikaa, vaan edelleen kaikki ovat laadukkaita elintarvikkeita. Monessa tuotteessa ei parasta ennen -päiväyskään ole vielä lähelläkään ja silti alennukset hinnoissa olivat hyviä. Matsmartin tuotevalikoima poikkeaa myös kivasti meidän lähikauppojen valikoimista. Joitain samojakin tuotteita löytyy, mutta sitten löytyy myös paljon tuotteita ja tuotemerkkejä, joita ei ainakaan meidän vakiokaupoissa näy. Täällä maaseudulla asuessa joutuu usein tyytymään suppeampaan valikoimaan, joten senkin vuoksi pidän paljon tällaisesta palvelusta. Esimerkiksi tuota tilaamaani Muttin ketsuppia olen lähiaikoina metsästänyt, enkä löytänyt sitä edes lähimmän isomman kaupungin Prismasta tai Citymarketista. Matsmartilta löysin, ja vieläpä sopuhintaan.


Aion jatkossakin täyttää meidän ruokavarastoja hävikkiruoalla, koska hävikkiruoka on halpaa ja tilaaminen helppoa. Puhumattakaan siitä, miten hyvä teko se on ympäristölle. Jos sinäkin haluat ostaa elintarvikkeita halvemmalla ja samalla auttaa vähentämään ruokahävikkiä, nyt saat alennuskoodin Matsmartiin. Koodilla "Maistuisvarmaansullekin1" saat 5 euroa alennusta, kun ostat vähintään 35 eurolla. Alennuskoodi on voimassa 19.11.2017 asti.


Yhteistyössä: Matsmart

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-