sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Alennuskoodi Fiksuruoka.fi -verkkokauppaan

 
Kirjoittelin jokin aika sitten kokemuksestani Fiksuruoka.fi -verkkokaupasta. Nyt pääsin ilokseni tekemään heidän kanssaan myös yhteistyötä ja sain teille lukijoille annettavaksi alennuskoodin. Fiksuruoka.fi vähentää siis ruokahävikkiä Suomessa myymällä valmistajien, maahantuojien ja tukkureiden poistoeriä vähintään 20 - 90 prosentin alennuksella. Myynnissä olevat tuotteethan joutuisivat pahimmassa tapauksessa pois heitetyksi. Mielestäni Fiksuruoka.fi:n idea on erinomainen, koska tuotteet ovat vielä täysin käyttökelpoisia. Fiksuruoka.fi:n toiminnasta hyötyy moni taho. Meidän kuluttajien hyöty näkyy kukkarossa, koska ostamalla halvalla hävikkiruokaa, säästää myös rahaa. Samalla autamme säästämään luontoa. Suomessa tuotetusta ruoasta  10 - 15 prosenttia eli noin 450 miljoonaa kiloa menee hukkaan. Kaupan osuus hävikistä on 18 prosenttia eli 65 - 75 miljoonaa kiloa.


Minä autoin taas vähentämään ruokahävikkiä 12 kilon verran. Sen verran iso laatikollinen elintarvikkeita painoi ja hintaa paketille tuli vain 50 euroa. Postikulujen osuus loppusummasta oli 4,90 €, mutta siitä huolimatta ostoksissa säästi huomattavasti kauppojen hintoihin verrattuna. Ja kuinka helppoa onkaan ruokaostoksiakin hoitaa kotona netin kautta. Saa kaikessa rauhassa selailla tuotevalikoimaa ja miettiä ja katsoa mitä tuotteita tarvitsee. Kaupan ihmisvilinässä itseltäni ainakin usein joku tuote unohtuu ostoslistasta huolimatta.


Tällä kertaa tilasin 3 purkkia valkosipulia mausteöljyssä, 2 purkkia Jam It! Passiohilloa, 1 paketin Old El Paso Stand up and stuff Mini Tortilloja, 2 perhepakettia vehnätortilloja, 2 pussia Old El Paso Quesadilla mausteseosta, 1 purkin Old El Paso Smoky Chipotle Salsaa, 1 purkin Hot Taco Saucea, 1 pullon Poppamies Salsa Verdeä, 1 pullon Poppamies Salsa Rojaa, 1 pullon Texas Pete Fiery maustekastiketta, 1 pullon Flora Culinessea, 3 tuubia Turun Sinappia, 1 paketin Maggi lihaliemikuutioita, 4 pussia Luomu Vadelmasydämiä, 4 pussia Juusto-ruislastuja, 2 pussia Merisuola & Pippuri ruissipsejä, 1 pussin Sun Maid kuivattuja karpaloita, 2 pakettia Twinings Caramelised Apple Green Teata sekä 1 pussin Risella 5 kg Riisi-ruisseosta. Tämä kaikki postikulujen kera siis todellakin vain 50 euroa! 


Kaikki tuotteet oli taas huolellisesti pakattu ja kaikki tuotteet vaikuttavat olevan vielä täysin priimaa. Monessa tuotteessahan parasta ennen päiväystäkin riittää vielä vaikka kuinka pitkälle, eikä varsinkaan kuivatuotteet mene aikoihin miksikään, vaikka päiväykset ylittyisivätkin. Tuotteiden toimitus on ollut molemmissa tilaamissani paketeissa nopeaa. Jos väliin ei osu viikonloppua, paketti tullee parissa päivässä. Toimitusvaihtoehtoja on useampi ja edullisin toimitus maksaa 4,90 euroa per 20 kiloa.


Fiksuruoka.fi:ssä on tuotteita myynnissä rajallinen määrä ja valikoima vaihtelee tämän tästä. Kannattaa siis tarkkailla milloin myynnissä on itseä kiinnostavia tuotteita. Ainakin minä aion säännöllisesti seurata Fiksuruoka.fi:n tuotevalikoimaa ja tarpeen mukaan täydentää omia ruokavarastoja. Nyt teilläkin on hyvä mahdollisuus tilata elintarvikkeet edullisesti. Alennuskoodilla MAISTUIS saa 5 euron alennuksen yli 50 euron tilauksiin. Alennuskoodi on voimassa marraskuun loppuun asti.

Yhteistyössä: Fiksuruoka.fi

2 kommenttia:

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-