maanantai 17. kesäkuuta 2013

Onnenpotku


Onni potkaisi Sokerivaltakunta -blogin arvonnassa, ja sain tämän ihanan liljaesiliinan. Essu on niin upea ja kaunis, etten tiedä malttaako sitä ollenkaan edes ottaa käyttöön vai pidänkö sen vain koristeena. Kiitokset Sanjalle vielä kerran nätistä palkinnosta tätäkin kautta! Käykäähän te muutkin katsomassa Sokerivaltakunnassa mitä kaikkea Sanja siellä loihtii. Blogista löytyy ainakin upeita kakkuja, herkullisia leivonnaisia sekä monenlaisia ruokia, vähän eksoottisempiakin.

Näin puolestaan kukkii liljat kesäisin kasvimaamme laidalla.

13 kommenttia:

 1. Onnea voitosta! Onpa tosi kaunis essu. Liljat ovat niin kauniita.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Todella nätti on tuo kuosi, kävisi vaikka taulusta. Liljat on kauniita, kunhan liljakukot ei niitä valtaa. Olen koko kesän käynyt sotaa niitä vastaan, myrkyttänyt ja listinyt käsin. Alkoivat juonittelemaan ja siirtyivät muualle kuin liljoihin, mutta huomasin ne kuitenkin.;)

   Poista
 2. Onnea ,tosi nätti essu:)Ja kiva kun laitat taas puutarhakuvia;jäin kaipaamaan niitä aiemmasta blogistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aivan ihana on.:) Sopiviin paikkoihin koitan puutarhakuviakin aina välillä ujutella.;)

   Poista
 3. Sinä löit oikean mainoksen. Kiitos paljon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai. Toivottavasti blogiisi löytyy uusia lukijoita myös tätä kautta. Itse ainakin tykkään kovasti blogistasi.:)

   Poista
 4. Sulla on aina uskomattoman hyvä onni arvonnoissa :) Essu on kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen hyvä onni arvonnoissa, muualla ei sitten niinkään.;) Hyvä, että edes näissä. Vielä, kun lotossa onnistaisi.;D Kaunis on.:)

   Poista
 5. Mä olen ehkä vähän vihreä nyt tästä.. no ei nyt sentäs! Onnea voitosta :D
  Essu on tosi kaunis kyllä.

  Liljakukot on olleet tänä vuonna riesana munkin liljoissa, ihan ensimmäistä kertaa ikinä!! Neljässä eri suunnassa niitä kasvaa meidän pihalla, yhdestä löysin jo ihan keväällä lehtikasan alta yhden. Jokin aika sitten pojan traktoriin oli mennyt etanannäköinen "kasa", ja tarkemmin kun katsoin niin huomasin että niitä kasoja oli liljojen varsissa ja paljon! Googlesta selvitin mitä ovat.. harmillisia tapauksia!!

  VastaaPoista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-