maanantai 4. maaliskuuta 2013

Maistuis varmaan sullekin! -blogi goes facebook


Tähän asti olen pysytellyt visusti kaukana facebookista, mutta nyt päätin antaa sillekin tilaisuuden, ja kovalla työllä ja tuskalla loin blogille kokeeksi oman facebook-sivun. Vasemman sivulaatikon ylälaidasta löytyy tuo yllä oleva facebook-kuvake, jota kautta sivulle pääsee. Facebookin käyttö on minulle ihan hepreaa, joten vinkatkaa, jos jotain on enemmän tai vähemmän vialla. Vinkkejä ja neuvoja otetaan mielellään vastaan!

12 kommenttia:

 1. Tykätty on, taisin ehtiä ensimmäisenä! :) Itsellänikin on jo pitkään ollut sama siirto mielessä, mutta en ole vielä ehtinyt/jaksanut perehtyä aiheeseen tarkemmin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisenä ehdit. Kiitos!:) Itse olen ollut aina enemmänkin facebookia vastaan, mutta kaikki mahdollinen tuntuu siellä nykyään olevan, joten pitää yrittää mennä kehityksen mukana.;) Hirmu vaikeaselkoista vain näin ensi alkuun. En ole vieläkään saanut kaikkia juttuja toimimaan. En mm. pysty vielä toisten sivuilla kommentoimaan muuta kuin anonyyminä. Mistään ei tunnu löytyvän sellaista asetuskohtaa, mistä saisin kommenttiin profiilikuvan ja käyttäjänimen mukaan.:( Tässä menee ihan yöunet.;)

   Poista
 2. ihan mieletön blogilöytö. ehdottomasti kelkassa tulevaisuudessakin!

  VastaaPoista
 3. Onnea ! Mä en pysty tykkäämään enkä muutakaan siellä sun sivustolla oman blogini FB-sivun ominaisuudessa ,sillä pahaksi onnekseni valitsin sitä perustaessa yritys-FB-sivuston enkä saa sitä muutettua:( Mutta yritän tulla oman minäni FB-sivuston kautta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sitä tarvitaan...;) Saapa nähdä saako tuolla minunkaan koskaan tehtyä muiden sivustoilla mitään bloginimen kanssa. Ei vain tunnu käyttäjätilistä eikä mistään muualtakaan löytyvän kohtaa mistä saisi asetukset sellaiseksi, että nimi ja profiilikuva alkaisi näkymään. Ja henk.kohtaista facebook-tiliä minulla ei ole (eikä tule). Ehkä sitten "heittelen herjaa" anonyymisti.;)

   Poista
 4. Voisiko se johtua tuosta että ei ole sitä henk.koht tiliä siellä? Muuta ei tule nyt mieleen.
  Uudessa ja vieraassa paikassa aloittaminen on itselle kuin tervanjuontia, ja hermo menee kun ei löydä ratkaisua heti! :D

  Toivottavasti saat ongelman ratkottua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sama kävi mielessä, että henkilökohtaisen tilin uupuminen saattaa olla esteenä joillekin toiminnoille. Millään en haluaisi henkilökohtaista tiliä.:( On nämä uuden opettelut aina vaikeita. Sama juttu oli bloggerin kanssa. Liian vaikeaselkoisia tämän ikäisille.;) Kiitos, toivotaan, että ongelma vielä ratkeaisi jotenkin. Olisi kiva käydä teidän muidenkin sivuilla tykkäämässä ja kommentoimassa.:)

   Poista
  2. Mä meinasin bloggeriin tullessa lopettaa koko bloginpidon, tuntui että ei etene millään! Samaan syssyyn piti opetella google analyticsit sun muut.
   Voisivat tehdä vähän selkeämpiä näistä :D

   Kun joku blogi on tykännyt Herkkuhovista, ei siitä tule ilmoitusta enkä näe sitä listaakaan missään. Mutta ne ketkä on tykänneet omalla nimellään, niiden lista näkyy.

   Poista
  3. Kesken meinasi uuden blogin luonti jäädä monta kertaa. Selkeämpää saisi olla ja paremmat (rautalangasta väännetyt) ohjeet löytyä.;) Google analytics oli myös aikamoinen murheenkryyni.:(

   Ok, se siirtyy sitten vain sille omalla sivullani näkyvälle tykkäyslistalle.

   Poista
 5. Sähän oot moderniks heittäytynny. Onnea! Nätti bannerikuva, mut sun kuvat on kaikki ja AINA upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää seurata nykyaikaa.;) Katsotaan nyt, miten tämä lähtee käyntiin, ja viekö kauheasti aikaa tässä blogin sivussa. Kiitos!:) Vaikea löytää sopivaa kuvaa banneriin, kun se on tuollainen pitkulainen ja profiilikuvakin tulee siihen vielä päälle. Omput löytyi arkistosta nyt ensi hätään.:)

   Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-