Särkifileistä teen välillä tartarpihvejä. Aineksia en sen kummemmin mittaile, vaan laitan kaikkea ihan vain maun mukaan. Tartarpihvit maistuu ruisleipien päällä sitruunamajoneesin ja kananmunankeltuaisten kanssa.
Särkitartar-leivät
nahattomia särkifileitä (pakastettuja!)
salottisipulia
tilliä
suolaa
valkopippuria
cayennepippuria
ruisleipää
sitruunamajoneesia
kananmunankeltuaisia
Hienonna sulatetut särkifileet hienoksi 
hakkelukseksi. Hienonna salottisipuli sekä tilli, ja sekoita 
särkihakkeluksen joukkoon. Mausta seos suolalla, valkopippurilla sekä 
cayennepippurilla. Anna tartarmassan tekeytyä jääkaapissa pari tuntia. 
Muotoile massasta paksuhkoja pihvejä. Käytä pihvit nopeasti kuumalla ja 
kuivalla pannulla molemmin puolin niin, että pinnat saavat väriä. Älä 
kuitenkaan kypsennä läpikotaisin! Sivele ruisleivät 
sitruunamajoneesilla, ja laita päälle särkitartar-pihvit. Laita pihvien 
päälle vielä lopuksi raa'at kananmunankeltuaiset.

Mielestäni se kommentti ilmestyi silloin lähettäessäni näkyviin. Yleensä aina tarkistan sen. Mutta ennenkin on käynyt niin, että myöhemmin kommenttia ei enää näykään. Omat ihmeellisyydet on täällä bloggerissakin, jos oli vuodatuksen puolellakin. Kaikenlaisia pikkuvirheitä toiminnoissa on täälläkin tullut vastaan. Päivityksiä kirjoittaessakin välillä kursori katoaa...:( Linnut levittävät auringonkukkia mukavasti. Kivoja yllätyksiä, kun jossain alkaa ihan itsekseen kasvaa.:)
VastaaPoista