Tämä resepti on kaikille valkosipulin ystäville aivan ehdoton. Samettisen pehmeä keitto on hyvän patongin kanssa herkullista. Suosittelen!
Valkosipulikeitto
1 - 2 rkl oliiviöljyä tai ruokaöljyä
1 sipuli
3 kokonaista valkosipulia
1 - 2 rkl vehnäjauhoja
8 dl kasvislientä
valkopippurijauhetta
2 dl kuohukermaa
Kuullota
kattilassa öljyssä silputtu sipuli ja mahdollisimman hienoksi
silputut valkosipulit. Lisää sekaan vehnäjauhot ja sen jälkeen
kasvisliemi ja valkopippuri. Anna kiehua noin 20 minuuttia. Lisää
purkissa kuohkeaksi ravisteltu kuohukerma, lämmitä ja sekoita varovasti.
Tarjoile esim. patongin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-