Sivut

torstai 19. elokuuta 2021

GastroMax Bio -astiat piknikille, retkeilyyn ja ulkona syömiseen

 Astiat saatu: Orthex /PerPR


Olen pitkään haikaillut astioita, jotka sopisivat ulkona käytettäväksi. Kesäisin syömme usein joko ulkona puutarhassa tai sitten pihassa olevassa huvimajassa. Metsässä hirsilaavullamme tarvitsemme myös astioita, kun valmistamme nuotiolla ruokaa. Ja joskus kesäisin käymme piknikillä. Eli hakusessa on ollut muoviset, kevyet ja helposti mukana kannettavat astiat, ja vihdoin yhteistyönä Orthexin kanssa meille löytyi sopiva muoviastiasto. GastroMax BIO -sarjan astiat ovat kevyitä, hygieenisiä ja kestäviä. Astiat ovat pinottavia, joten ne menevät myös pieneen tilaan. Muoviastioiksi GastroMax BIO -sarjan astiat ovat myös tyylikkäitä ja ihastuin niihin salvianvihreinä. Astiastoa saa myös valkoisena. Astiat on valmistettu biopohjaisesta, sokeriruo'osta tehdystä materiaalista ja ne ovat BPA-vapaita


Kesällä kävimme aamuisin uimassa, pakkasimme aamiaisen mukaan ja söimme rannalla. GastroMax Bio -astiat olivat kevyitä kantaa mukana eikä tarvinnut pelätä astioiden menevän rikki.



Aiemmin posliiniastioiden kantamisessa oli oma työnsä, kun söimme huvimajassa tai puutarhassa. Posliiniastiat painoivat ja niiden kolhimista sai varoa. Nyt kesällä on ollut ihana kattaa pöytä ulos GastroMax Bio -astioilla. Kannellinen mehukannu on ulkona ihan ehdoton. Ei tarvitse pelätä, että juomaan menee huomaamatta ampiaisia. Tyhjät astiat tulevat takaisin sisälle helposti päällekkäin pinottuina ja ne voi laittaa suoraan tiskikoneeseen. Kesän käytön jälkeen voin sanoa, että nämä astiat ovat kestäviä ja käytössä toimivia. Plussaa tyylikäs muotoilu ja kaunis väri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-