Sivut
▼
maanantai 29. huhtikuuta 2013
Tomaattipestolla kuorrutettu lohi
Tomaattipestolla kuorrutettu lohi on yksi suurimmista lohireseptisuosikeistani. Lohen ja Aurajuustoisen tomaattipeston yhdistelmä on äärimmäisen herkullinen. Tomaattipestoreseptiä voi hyvin hyödyntää myös muualla kuin lohen kanssa.
Tomaattipestolla kuorrutettu lohi
800 g kirjolohifileetä
1 tl sitruunapippuria
Tomaattipesto:
1 dl aurinkokuivattua tomaattia
1/2 dl auringonkukan- tai pinjansiemeniä
1 ruukku basilikaa
150 g Aurajuustoa
2 dl ruokakermaa
Poista fileestä ruodot ja nahka. Laita file uunivuokaan ja ripottele pinnalle sitruunapippuria. Hienonna aurinkokuivattu tomaatti, siemenet ja basilika monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Lisää loput aineet. Levitä pesto kalan päälle. Kypsennä 175 asteisessa uunissa n. 30 - 40 minuuttia.
Kiitos, kyllä maistuis, herkullinen annos:)
VastaaPoistaKiitos.:)
PoistaMulla on tasan pari pestokokeilua ja en ole tykännyt. Pesto on ollut kaupan valmisjuttua, ehkä kotitekoinen voisi olla parempaa. Ainakin tämä sinun pesto kuulostaa aivan tosi hyvältä!
VastaaPoistaLaitanpas ohjeen ylös ja teen vkl:na.. =)
Minä tykkään pestoista. Kaupankin. Voisin syödä melkein ihan vain suoraan purkista paljaaltaan.;) Kannattaa testata itse tehtyä, jos se maistuisi paremmin. Tämä on ainakin ihanaa pestoa, kun on tuota Auraakin.;)
PoistaIhana ohje, sillä kaikissa noissa valmispestoissa on pähkinää, enkä voi niitä käyttää, hurraan siis aina, kun on pähkinätöntä pestoa :) Oikein mukavaa ja riemukasta vappua sinulle.
VastaaPoistaKiitos.:) Tässä on kyllä tosi kiva, kun onnistuu ihan auringonkukansiemenistäkin. Ovat paljon edullisempia kuin pinjan.;) Kiitos samoin!:)
Poistayksinkertaisesti,nam
VastaaPoistaTämä on minun herkkua.;D
PoistaVoisin melkein syödä loheni aina tässä muodossa.;) Aurinkokuivatut tomaatit saattaisi hyvinkin kelvata tässä muodossa. Kokeile.:)
VastaaPoistajordan 1
VastaaPoistagolden goose outlet
supreme clothing
goyard outlet
kyrie 5 spongebob