Sivut
▼
sunnuntai 6. tammikuuta 2013
Amerikkalaiset pannukakut, banaania sekä Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
Blinipannulla paistettaessa taikina riittää neljään muhkeaan pannukakkuun. Tuore banaani sopii hyvin pannukakkujen seuraksi ja ruokosokerisiirappi antaa annokseen sopivaa makeutta.
Amerikkalaiset pannukakut, banaania sekä Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
1 rkl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 1/2 dl maitoa
2 rkl voisulaa tai öljyä
1 kananmuna
Paistamiseen:
voita tai öljyä
Tarjoiluun:
banaania
Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
Sekoita keskenään kuivat aineet. Lisää joukkoon maito tasaiseksi sekoittaen. Sekoita joukkoon kananmuna sekä rasva. Paista pannukakut pannulla molemmin puolin. Tarjoile pannukakut heti banaanisiivujen kera. Valuta päälle ruokosokerisiirappia.
Kiva vaihtelu tavallisille ohukaisille!
VastaaPoistaVälillä maistuu tällaiset paksummat pannukakut, välillä uunissa paistettu pannari, ja sitten taas ohuemmat letut. Hyvä, kun on vaihtelua, ettei aina yhtä ja samaa.:)
Poistaherkullista =P
VastaaPoistaNiin on.:)
PoistaVarmaankin hyvää! Jenkeissä asuessa tuli joskus hotelleissa ja motelleissa aamupalalla maistettua sikäläisiä pannareita.
VastaaPoistaKyllä vain.:) Olisikin hienoa päästä joskus maistelemaan erilaisia pannukakkuja pannukakkujen luvattuun maahan.:)
PoistaHerkullinen blogi sinulla!
VastaaPoistaOmassa blogissani olisi sinulle tunnustus :)
http://mylittleprettythings1.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html
Kiitos.:)
PoistaEi mulla muuta kuin että MMMMMMM! :P
VastaaPoistaOooooh! Miksei näitä ollut meidän aamiaisella tänään????? Olis maistunut kyllä :)
VastaaPoistaPannukakuilla on ihana aloittaa päivä. Sunnuntaiaamuisin välillä tulee laiteltua vähän parempia aamiaisia, kun on enemmän aikaa.:)
PoistaKiitos.:) Olisi se kiva aloittaa joka päivä pannukakuilla, jos joku vain viitsisi niitä aina paistella.;) Varmasti oli hyvää pannukakkua!:)
VastaaPoista