Sivut
▼
perjantai 3. elokuuta 2012
Vuohenjuustoruudut
Nämä herkulliset suolaiset palat valmistuvat helposti ja käden käänteessä valmiista voitaikinalevyistä.
Vuohenjuustoruudut
(10 kpl)
1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä
1 prk vihreää pestoa
1 pkt vuohenjuustoa
5 kirsikkatomaattia
Voiteluun:
1 kananmuna
Päälle:
juoksevaa hunajaa
Sulata voitaikinalevyt ja leikkaa levyt kahtia neliöiksi. Voitele levyt kananmunalla. Levitä jokaisen voitaikinaneliön keskelle nokare vihreää pestoa. Leikkaa vuohenjuusto kymmeneksi siivuksi ja lado siivut neliöille peston päälle. Halkaise kirsikkatomaatit ja aseta puolikkaat vuohenjuustojen päälle. Paista neliöitä uunin keskitasolla 225 asteessa 15-20 min. Valuta valmiiden neliöiden päälle juoksevaa hunajaa juuri ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-