tag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post5983742915669011447..comments2024-03-28T09:14:10.822+02:00Comments on Maistuis varmaan sullekin!: LohipastramiKatjahttp://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-19672281714325569832013-04-19T11:52:45.993+03:002013-04-19T11:52:45.993+03:00Kiitos, kiva kuulla.:)Kiitos, kiva kuulla.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-1151677560616080712013-04-18T19:28:59.857+03:002013-04-18T19:28:59.857+03:00Kiitos ideasta - pelastit toissalauantaimme alkuru...Kiitos ideasta - pelastit toissalauantaimme alkuruuan tällä postauksella! :)Paulahttp://keittotaiteilua.blogspot.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-71342464876440564122013-03-12T09:22:55.121+02:002013-03-12T09:22:55.121+02:00Graavi on vähän sellaista, että joko siitä tykkää ...Graavi on vähän sellaista, että joko siitä tykkää tai sitten ei. Tietysti aina voi koittaa opetella, jos kuitenkin oppisi tykkäämään. Oma makunikin on vuosien mittaan muuttunut, ja samoin olen saanut miehen syömään ja tykkäämään monista sellaisista ruokajutuista, joita ei aiemmin meinannut suuhunsa laittaa.;)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-38657199809782575852013-03-12T09:20:56.629+02:002013-03-12T09:20:56.629+02:00Olen huomannut, ettei omatkaan kommentit aina jost...Olen huomannut, ettei omatkaan kommentit aina jostain syystä jää näkyviin. Omat häikkänsä on täällä bloggerissakin, jos oli vuodatuksellakin.:( Äkkiä vain testaamaan! Pastrami on ainakin meistä vieläkin parempaa kuin graavi.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-60551569192135994032013-03-11T22:46:24.180+02:002013-03-11T22:46:24.180+02:00Näyttää kyllä äärimmäisen hyvältä,mutta mutta..en ...Näyttää kyllä äärimmäisen hyvältä,mutta mutta..en pidä graavista :/ oppisikohan sitä vielä syömään,miettii hän ;)vilijaanahttp://viltsunruoka.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-84463659859249707872013-03-11T18:38:54.780+02:002013-03-11T18:38:54.780+02:00Jätin kyllä tähän kommentin, mutta sitä ei näy.:/ ...Jätin kyllä tähän kommentin, mutta sitä ei näy.:/ Uusi yritys.. Pastrami on meillä vielä kokeilematta, mutta graavilohen ystävinä olisi varmasti meidän makuumme.:)Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-74557560427545654632013-03-10T12:10:00.040+02:002013-03-10T12:10:00.040+02:00Totta. Pastrami on ihan parasta. Kiitos!:)Totta. Pastrami on ihan parasta. Kiitos!:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-1015245241033480282013-03-10T12:09:27.858+02:002013-03-10T12:09:27.858+02:00Jos ei pidä graavista, voi hyvin olla, ettei sitte...Jos ei pidä graavista, voi hyvin olla, ettei sitten pastramistakaan, kun suurimmaksi osaksihan tämä on kuin graavia. Ja pastramia syödään vielä paksumpina paloina, graavia ohuina siivuina. Mutta on se kylmäsavukin herkkua.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-75328239330566979182013-03-10T12:07:48.672+02:002013-03-10T12:07:48.672+02:00Tosi ihanaa on.:) Harmi, kun täälläkin on taas loh...Tosi ihanaa on.:) Harmi, kun täälläkin on taas lohen hinta lähtenyt nousemaan, vaikka ei nyt sentään vielä voi kalliista puhua. Muutaman euron korotus kilohinnassa pistää kuitenkin jo vähän harvemmin ostamaan.Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-41967619767399811272013-03-09T20:04:15.423+02:002013-03-09T20:04:15.423+02:00Herkkua! Just tein duunis pastramia. Oi,oi... Ihan...Herkkua! Just tein duunis pastramia. Oi,oi... Ihan huippua ja kaunis kuva :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-61039240577760791272013-03-09T19:21:29.771+02:002013-03-09T19:21:29.771+02:00Minä en oikein pidä graavilohesta. Pitäisi varmaan...Minä en oikein pidä graavilohesta. Pitäisi varmaan testata tätä, että josko uppoaisi paremmin... tai sitten pitäydyn vain suosiolla kylmäsavussa...Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-77464474358790818922013-03-09T16:06:53.352+02:002013-03-09T16:06:53.352+02:00Lohipastrami on ihanaa(olen itsekin siitä postannu...Lohipastrami on ihanaa(olen itsekin siitä postannut) ja sellaista mitä usein teen kun raskin ostaa täällä tuoretta lohta.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-30685837044812730982013-03-09T12:38:32.206+02:002013-03-09T12:38:32.206+02:00Todella herkkua on. Tekisi mieli kokeilla myös tuo...Todella herkkua on. Tekisi mieli kokeilla myös tuoreesta tonnikalasta, mutta tonnikala on niin hirveän kallista. Joskus on kuitenkin vielä pakko.;) Santa Marian pippurisekoituksessa on mustapippuria, paprikaa, sinapinsiementä, korianteria, sipulia, cayennea, selleriä ja maustepippuria. Joitain muitakin maustesekoituksia ollaan välillä kokeiltu, mutta tämä on ollut meille mieluisin. Tilli-ruohosipuli-rose-mustapippuri kuulostaa kuitenkin myös kivalta, joten sitäkin voisi testata.:) Vaikka graavikin on hyvää, niin kyllä pastrami menee ihan kirkkaasti ohi.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-82198871561278190072013-03-09T12:33:47.801+02:002013-03-09T12:33:47.801+02:00Kiitos.:) Kokeile pois, on hyvää!:)Kiitos.:) Kokeile pois, on hyvää!:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-16607992302437117822013-03-09T12:12:59.842+02:002013-03-09T12:12:59.842+02:00Pastrami on ihan huippu herkkua. Kokeiltiin ekan k...Pastrami on ihan huippu herkkua. Kokeiltiin ekan kerran vasta joulupöydän alkupalaksi, jolloin maisteltiin kuohuvan kera. Saaristolaisleipää ja lohipastramia, mmm.. :) Millainen pippurisekoitus sinulla on? <br />Mitä kaikkea mixissä on? Meillä oli jouluna käytössä Glorian ruoka & viini lehdestä ohje, jossa lohi eka pintasuolattiin merisuolalla, annettiin levätä tunti, suolat pois ja sen jälkeen nopea pintapaisto ja lopuksi pyöriteltiin tilli-ruohosipuli-rose -mustapippuri sekoituksessa. Ja sen jälkeen kääräistiin kelmuun. Voittaa muuten graavatun kalan!<br /><br />-MaijaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-32754575035135123862013-03-09T12:03:34.301+02:002013-03-09T12:03:34.301+02:00Herkullisen näköistä, pitää kokeilla!Herkullisen näköistä, pitää kokeilla!Soppasirkushttps://www.blogger.com/profile/18028070291765994623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-14457666706207051012013-03-09T10:49:21.583+02:002013-03-09T10:49:21.583+02:00Kokeile ihmeessä! Meillä pastrami päihittää graavi...Kokeile ihmeessä! Meillä pastrami päihittää graavin, ja pastramia tulee tehtyä paljon useammin. Todella ihanaa!:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-52429284089931832292013-03-09T10:43:52.691+02:002013-03-09T10:43:52.691+02:00Enpä oo koskaan moista herkkua maistanut, mutta nä...Enpä oo koskaan moista herkkua maistanut, mutta näyttää ja kuulostaa niin hyvältä, että pakkohan moista on kokeilla!Anuhttps://www.blogger.com/profile/17016075380329983644noreply@blogger.com