tag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post1905022578358239177..comments2024-03-28T09:14:10.822+02:00Comments on Maistuis varmaan sullekin!: Paholaisen lohiKatjahttp://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-37505219835077502172013-05-07T13:56:04.690+03:002013-05-07T13:56:04.690+03:00Paholaisen hillo on ihanaa.:) Aina ei tarvitse teh...Paholaisen hillo on ihanaa.:) Aina ei tarvitse tehdä edes itse, jos vaikka vaihtokauppa toimii. Toinen tekee toista, ja toinen toista.:) Hyvin tähän olisi muutkin juustot sopineet, mozzarella, Aura, Koskenlaskija...Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-52844150917085904052013-05-07T12:38:52.564+03:002013-05-07T12:38:52.564+03:00Olen myös paholaisenhillofani, vaikken olekkaan ko...Olen myös paholaisenhillofani, vaikken olekkaan koskaan sitä itse tehnyt....suunsa kun aukaisee sopivissa kyläpaikoissa, saa aika usein purkillisen mukaan.... mää kyllä vastavuoroisesti vien ite kans jotain kotitekoista mennessäni, jotta ei tämä ihan yksipuolista hyväksikäyttöä ole. Tätä kalaa meillä tehdään joku kerta, eri juustolla vaan.Mimmi Mhttp://mimminkeittio.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-84563630902628579622013-05-07T08:04:51.419+03:002013-05-07T08:04:51.419+03:00Paholaisen hillo onneksi säilyy hyvin, joten voi t...Paholaisen hillo onneksi säilyy hyvin, joten voi tehdä isommankin määrän aina kerralla.:) Hyvä lisuke on monessa paikassa.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-9598843333002229112013-05-07T08:03:36.214+03:002013-05-07T08:03:36.214+03:00Kannattaa tehdä itse. Tulee paljon edullisemmaksi ...Kannattaa tehdä itse. Tulee paljon edullisemmaksi kuin kaupan.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-65952221902033422682013-05-07T00:53:46.617+03:002013-05-07T00:53:46.617+03:00Mulla on sama kun sulla,aina on oltava hitunen pah...Mulla on sama kun sulla,aina on oltava hitunen paholaisen hilloa kylmässä :D oon vieläpä suuri juustofani ja paholaisenhillo sopii juuston kun juuston kanssa. Pitää koittaa lohellekin joskus.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-64736435055084776722013-05-06T21:07:04.065+03:002013-05-06T21:07:04.065+03:00Pahoilaisen hilloa pitääkin kokeilla itse tehden, ...Pahoilaisen hilloa pitääkin kokeilla itse tehden, kuulostaa hyvältä!Soppasirkushttps://www.blogger.com/profile/18028070291765994623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-90702977647950140072013-05-06T19:33:30.213+03:002013-05-06T19:33:30.213+03:00Kiitos.:) Meilläkin ollaan lohen suurkuluttajia, j...Kiitos.:) Meilläkin ollaan lohen suurkuluttajia, ja kyllähän siihen välillä jo ihan kyllästyykin. Mutta pieni tauko tekee terää ja pitää vain aina valmistaa monin eri reseptein, niin ei niin helposti mene maku koko loheen.;)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-69781690439419071302013-05-06T19:31:21.787+03:002013-05-06T19:31:21.787+03:00Niinhän nämä ruokajutut aina tekee.:)Niinhän nämä ruokajutut aina tekee.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-24940344490230656262013-05-06T16:17:36.845+03:002013-05-06T16:17:36.845+03:00Herkun näköistä. Minä kärsin jonkunlaisesta lohika...Herkun näköistä. Minä kärsin jonkunlaisesta lohikammosta, kun ollaan taidettu syödä vuosien varrella vähän liikaa, mutta vuohenjuuston ja paholaisenhillon kanssa varmaan menisi minullakin. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-56224387292574622062013-05-06T13:49:19.755+03:002013-05-06T13:49:19.755+03:00Taas herasit ruokahalua :)Nam!Taas herasit ruokahalua :)Nam!Sanja Alisichttps://www.blogger.com/profile/06036723722235000510noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-39298775419511072072013-05-06T12:34:13.117+03:002013-05-06T12:34:13.117+03:00Dansukkerilta löytyy hyvä ohje paholaisen hillolle...Dansukkerilta löytyy hyvä ohje paholaisen hillolle. Siihen tulee tomaattia, paprikaa, chiliä, valkosipulia, mausteita... Tosi hyvää! Täytyy lisätä resepti tännekin, kun seuraavalla kerralla hilloa teen. Lohesta tuli herkullista.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-38299014167709091582013-05-06T12:28:30.740+03:002013-05-06T12:28:30.740+03:00En ole ikinä kuullut paholaisenhillosta...? Lohi v...En ole ikinä kuullut paholaisenhillosta...? Lohi vaikuttaa ihanalta :) Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-36245004401124251312013-05-06T11:59:04.387+03:002013-05-06T11:59:04.387+03:00Kiitos, tämä oli hyvää.:) Paholaisen hilloa kannat...Kiitos, tämä oli hyvää.:) Paholaisen hilloa kannattaa tehdä. Se on ihanaa. Eikä siinä tarvitse mahdottomasti poltetta olla. Välillä tulee tehtyä vähän tulisempia, jos sattuu sopivasti olemaan chilejä.;) Habanero-satoa minäkin toiveissa elättelen. Ensimmäiset kukkanuput kuihtuivat vain pois, mutta jossain sanottiin, että habanero tykkää tehdä satoa vasta, kun se on vähän isompi ja vanhempi, joten kaikkea toivoa ei ole menetetty.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-31569884236127991772013-05-06T11:47:52.536+03:002013-05-06T11:47:52.536+03:00Kiva resepti! Tuota paholaisen hilloa on pitänyt j...Kiva resepti! Tuota paholaisen hilloa on pitänyt jo kauan kokeilla, ehkä saan aikaiseksi tänä kesänä.. Itse en kovin tulisesta pidä, mutta miehelle ei chilien suhteen mikään tunnu riittävän. Toivottavasti tuo habaneroni innostuu tekemään satoa.;)Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-48876622316932851112013-05-06T10:20:28.400+03:002013-05-06T10:20:28.400+03:00Kiitos, oli.:)Kiitos, oli.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-48855147718579723982013-05-06T10:20:16.134+03:002013-05-06T10:20:16.134+03:00Oli hyvää, kiitos. Kaikki kolme herkkuainesta yhde...Oli hyvää, kiitos. Kaikki kolme herkkuainesta yhdessä.:) Suomessa käydessä kannattaakin syödä lohikiintiötä täyteen. Vaikka täälläkin on taas lohen hinta vaihteeksi vähän noussut.Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-84048470565601637302013-05-06T09:34:25.017+03:002013-05-06T09:34:25.017+03:00Ihanaa ihan varmasti.Ihanaa ihan varmasti.Kirstihttps://www.blogger.com/profile/15786840164767962090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-33691263231550775482013-05-06T08:43:15.882+03:002013-05-06T08:43:15.882+03:00Varmaankin mielettömän hyvää! Kun olen Suomessa sy...Varmaankin mielettömän hyvää! Kun olen Suomessa syön varmaan lohta harva se päivä;täällä se on aika tyyristä-Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com