tag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post181625239749623344..comments2024-03-28T09:14:10.822+02:00Comments on Maistuis varmaan sullekin!: Vihreä parsaa Bearnaise-kastikeessaKatjahttp://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-25059449695661621572014-05-04T13:31:19.331+03:002014-05-04T13:31:19.331+03:00Hyvä, että ongelma ratkesi. Joskus vika löytyy oma...Hyvä, että ongelma ratkesi. Joskus vika löytyy omastakin koneesta. Nyt on ollut onneksi jo hyvää parsaa kaupoissa. Ja parhaimmillaan nipun saa alle kahdella eurolla. Aika tavalla on nyt parsaa tullut syötyä.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-86562498818169474592014-05-04T13:29:51.460+03:002014-05-04T13:29:51.460+03:00Sama juttu. Ihan paras kastike, mutta harmi, kun o...Sama juttu. Ihan paras kastike, mutta harmi, kun on niin tuhtia, ettei voi usein syödä.;)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-32154635230935899092014-05-04T13:29:16.931+03:002014-05-04T13:29:16.931+03:00Niin on, ja parsakaudesta otetaan kaikki irti.:) V...Niin on, ja parsakaudesta otetaan kaikki irti.:) Viime vuonna istutin yhden parsan taimen, ja näyttäisi selvinneen talvestakin. Jos jostain taas taimia löytyy, niin laitan niitä lisää kasvamaan.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-55344783456260415122014-05-04T13:28:03.642+03:002014-05-04T13:28:03.642+03:00Minäkin nykyään useimmiten kypsennän parsat uuniss...Minäkin nykyään useimmiten kypsennän parsat uunissa tai grillissä. On paljon näppärämpää ja parsan maku tulee paremmin esille, kun ei ole vedessä lillunut. Mutta näiden kastikkeiden kanssa tulee laitettua sitten aina keittämällä. Grilliin parsat menee meillä aina pekoniin kiedottuna. Hyvää.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-57780641092604776102014-05-04T13:26:38.304+03:002014-05-04T13:26:38.304+03:00Parsa on sellaisenaan hyvinkin terveellistä ja kev...Parsa on sellaisenaan hyvinkin terveellistä ja kevyttä, mutta välillä pitää unohtaa kalorit.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-27591989366612885752014-05-04T13:25:49.183+03:002014-05-04T13:25:49.183+03:00Bearnaise tai hollandaise parsan kanssa on ihan tä...Bearnaise tai hollandaise parsan kanssa on ihan täydellistä.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-26585556642000400662014-04-28T22:12:48.509+03:002014-04-28T22:12:48.509+03:00Pääsinpäs vihdoin kommentoimaan muidenkin blogeihi...Pääsinpäs vihdoin kommentoimaan muidenkin blogeihin, vika oli tällä kertaa omassa palomuurissani, johon oli tullut päivitys. Kiva, että löysit kunnon parsaa.:) Nuo niput näyttävät ihan täydellisiltä verrattuna niihin kammotuksiin, joita kaupoissa on kevään mittaan pyörinyt.Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-14689773225132919652014-04-28T17:00:29.746+03:002014-04-28T17:00:29.746+03:00Bearnaise on niin mun herkkua. Söisin lusikalla su...Bearnaise on niin mun herkkua. Söisin lusikalla suoraan kattilasta - jos kehtaisin :DRuokasurffausta - Annahttps://www.blogger.com/profile/17807291782183973153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-16989517603661068842014-04-27T19:16:30.229+03:002014-04-27T19:16:30.229+03:00Oi ja oi, parsat vaan ovat niin parhautta keväällä...Oi ja oi, parsat vaan ovat niin parhautta keväällä. Joskus minulla vielä on se oma parsapenkki :).Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08135873459156915322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-82300915084222132482014-04-27T16:01:32.218+03:002014-04-27T16:01:32.218+03:00Vesi ihan herahti kielelle...! Olen nykyään ruvenn...Vesi ihan herahti kielelle...! Olen nykyään ruvennut kypsentämään parsat grillaamalla/uunissa oliiviöljyllä voideltuna, näin maku säilyy parempana kuin keitetyissä parsoissa. Parsat voi ennen grillausta kietoa parmankinkkusuikaleeseen, ja ne ovat kylminäkin todella hyvää pikinik- ja sormiruokaa.Dzinnihttps://www.blogger.com/profile/04884603205365501393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-80016895029068724672014-04-27T11:35:16.989+03:002014-04-27T11:35:16.989+03:00ilman noita raskaita lisäkkeitä, parsa on oikein t...ilman noita raskaita lisäkkeitä, parsa on oikein terveellistä ja kevyttä :) Mutta kyllä se kerran pari täytyy nauttia ihan kaikilla herkuilla höystettynäSoppasirkushttps://www.blogger.com/profile/18028070291765994623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-82862072584304829912014-04-27T10:59:06.131+03:002014-04-27T10:59:06.131+03:00Oi parsa ja bearnaise ovat kyllä ihana yhdistelmä....Oi parsa ja bearnaise ovat kyllä ihana yhdistelmä...Anonymousnoreply@blogger.com