tag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post7895933771697355835..comments2024-03-28T09:14:10.822+02:00Comments on Maistuis varmaan sullekin!: Marinoidut paahdetut paprikatKatjahttp://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-17656598555668446932012-09-17T12:04:30.604+03:002012-09-17T12:04:30.604+03:00Paprikoissa kai tuo kuori on se kaikkein pahin när...Paprikoissa kai tuo kuori on se kaikkein pahin närästäjä. Monelle sopii raakakin paprika, kun vain poistaa ensin kuoren. Mutta parhaita paprikat on kypsennettyinä, kun ne pehmenevät ja maut tulevat kunnolla esille. Ja vielä marinoimalla saa oikein erityisen hyvää. Valitettavasti en tiedä, mistä täältä tuota sumakkijauhetta saisi. Appelsiineja & Hunajaa -blogin Yaelian sitä minulle joskus ystävällisesti lähetti kokeiltavaksi. Sitä vielä vähän on jäljellä ja tuli paprikoille ripautettua. Sen voi kuitenkin jättää poiskin, ei se niin olennainen osa ole tätä reseptiä. Ja ainahan tuonne joukkoon voi lisäillä sellaisia mausteita, joista itse pitää.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142614701145237668.post-55881275670772717022012-09-17T11:19:31.316+03:002012-09-17T11:19:31.316+03:00Onpas ihana ohje. Minä en enää oikein tykkää papri...Onpas ihana ohje. Minä en enää oikein tykkää paprikoista sellaisenaan, rupeavat närästämään. Uunissa käydessään maku on pehmeä ja niin maukas. Paprikaa meneekin paljon padoissa, keitoissa ja salaateissa. Mitä muuten tuo sumakki on ja mistä sitä saisi? Voiko sen korvata jollain muulla mausteella? :)Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.com