keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Tyrni smoothie bowl


Nykyään on muodikkaampaa lusikoida smoothie kulhosta kuin juoda lasista. Sopii minulle. Kulhossa smoothie saa olla paksumpaa, ja päälle voi vielä latoa herkullisia aineksia yllin kyllin. Tämän hetken suosikkini on tyrni smoothie bowl. Raikasta ja täynnä C-vitamiinia. Tyrni smoothie bowl, jos mikä, piristää aamulla.

Tyrni smoothie bowl

1 dl pakastettuja tyrnimarjoja
1 pakastettu banaani
1 mango
1 dl maustamatonta jogurttia
maun mukaan juoksevaa hunajaa

Lisäksi:
tyrnimarjoja
kookoshiutaleita
chiasiemeniä
mustikoita
banaanin siivuja

Laita blenderiin jäiset tyrnimarjat ja banaani. Kuori ja paloittele mukaan mango. Jätä mangoa hieman myös koristeluun. Mittaa joukkoon jogurtti ja aja ainekset kuohkeaksi ja tasaiseksi. Makeuta smoothie maun mukaan hunajalla. Kaada smoothie kulhoon ja koristele lopuilla aineksilla.

10 kommenttia:

  1. Kiva ohje! Mulla kun on pakastin aina täynnä tyrniä, kiitos isin <3 Meillä muut ei syö esim tyrnisoppaa niin en saa niitä kulutettua. Tätä pitää testata :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos.:) Smoothien joukossa marjoja saa hyvin hupenemaan. Tyrnikin sopii hyvin joukkoon. Aika omanlaisensa maku tyrnissä on. Toiset tykkää, toiset ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää kyllä tykkään, tyrnijäädyke on ehkä parasta mitä tiedän! Sitä mummu teki meille aina pienenä. Semmoisiin pahvisiin jätskikuppeihin, mitkä oli pessyt ja ottanut talteen :D

      Poista
    2. Tyrnijäädyke pitää laittaa muistiin. Kuulostaa tosi hyvältä. Kiitos vinkistä!:) Mummot ovat kovia säästämään kaiken ja käyttämään uudelleen.:D

      Poista
  3. Terveellistä, herkullista ja kaunista... Mitä kaikkea päällä on, voiko ne syödä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin koristeeksi ketunleipiä, pikkuruisia orvokkeja sekä kriikunan kukkia. Syödä voi. Syötäväksi kelpaamattomia ei kannata käyttää koskaan edes koristeena. Tosi hyvä smoothie on tämä. Täynnä kaikkea terveellistä.:)

      Poista
  4. Onpa kaunis kuva! :) Näyttää herkulliselta. t. Hille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tämä on hyvää, ja päälle voi laittaa mitä itse haluaa.:)

      Poista
  5. Niin kaunis annos ettei raskis syödä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Parempi kuitenkin syödä pois ennenkuin pilaantuu.:)

      Poista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-